Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Ga naar Hulst voor een echt goeie hamburger!

Zaterdag scheen de winterzon heerlijk. Genieten was het langs de lijn van het voetbalveld met de warmte van de zon op mijn gezicht. Rond de klok van half 1 liepen we naar de auto. Onze keeper had honger na de wedstrijd! En wij als supporters ook.

Ergens gaan lunchen op zaterdag. Wat een luxe dat we daar dit weekend tijd voor hadden. De uitwedstrijd was in Hulst; een prima plek voor een lunch in een leuk restaurantje. Onze zoon mocht kiezen en zo belandden we bij Drinck- en eeterij Babbels.

Advertentie

Drink- en eeterij Babbels
Het was al even was het dat we bij Drinck- en eeterij Babbels geweest waren. Ik was verrast door het vernieuwde interieur: echt van deze tijd! Ik houd wel van die sfeer en inrichting.

Babbels2 Babbels3

Ook de menkaart was voor mij nieuw: rustig opgebouwd en uitnodigend om te lezen. Mijn oog viel gelijk op de ‘hamburger van Zeeuws rund met kropsla, gebakken ui, spek, boerenkaas van Murre en ketchup met gerookte peper van de Ketchupfabriek in Graauw’. Het water liep me bijna in de mond!

Hamburger
Onze lunch werd geserveerd op een assortiment van wit met blauwe borden. Mijn hamburger van 170 (!!) gram lag op een warm knapperig Turks broodje. Alle ingrediënten, zoals genoemd op de menukaart, vond ik terug op en onder de hamburger. Al gauw besloot ik mijn bestek te laten voor wat het was en het broodje hamburger uit het vuistje te eten!

Voor een goeie hamburger, durf ik jou best naar Drinck- en eeterij Babbels te verwijzen.

Voor meer foto’s: www.margohermans.com

 

– Dit artikel is geschreven door onze regioreporter Margo Hermans

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien