Dagelijks puzzelen voor slechts € 2,99 per maand >

Zoek binnen:

Ga naar Hulst voor een echt goeie hamburger!

Zaterdag scheen de winterzon heerlijk. Genieten was het langs de lijn van het voetbalveld met de warmte van de zon op mijn gezicht. Rond de klok van half 1 liepen we naar de auto. Onze keeper had honger na de wedstrijd! En wij als supporters ook.

Ergens gaan lunchen op zaterdag. Wat een luxe dat we daar dit weekend tijd voor hadden. De uitwedstrijd was in Hulst; een prima plek voor een lunch in een leuk restaurantje. Onze zoon mocht kiezen en zo belandden we bij Drinck- en eeterij Babbels.

Advertentie

Drink- en eeterij Babbels
Het was al even was het dat we bij Drinck- en eeterij Babbels geweest waren. Ik was verrast door het vernieuwde interieur: echt van deze tijd! Ik houd wel van die sfeer en inrichting.

Babbels2 Babbels3

Ook de menkaart was voor mij nieuw: rustig opgebouwd en uitnodigend om te lezen. Mijn oog viel gelijk op de ‘hamburger van Zeeuws rund met kropsla, gebakken ui, spek, boerenkaas van Murre en ketchup met gerookte peper van de Ketchupfabriek in Graauw’. Het water liep me bijna in de mond!

Hamburger
Onze lunch werd geserveerd op een assortiment van wit met blauwe borden. Mijn hamburger van 170 (!!) gram lag op een warm knapperig Turks broodje. Alle ingrediënten, zoals genoemd op de menukaart, vond ik terug op en onder de hamburger. Al gauw besloot ik mijn bestek te laten voor wat het was en het broodje hamburger uit het vuistje te eten!

Voor een goeie hamburger, durf ik jou best naar Drinck- en eeterij Babbels te verwijzen.

Voor meer foto’s: www.margohermans.com

 

– Dit artikel is geschreven door onze regioreporter Margo Hermans

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien