Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Opzienbarend: moeder deelt foto's van miskraam

Waarschuwing: sommige mensen kunnen deze foto’s als schokkend ervaren. Mindy Danison deelt foto’s van haar 2 doodgeboren foetussen.

Een miskraam ondergaan is voor iedere vrouw verdrietig. Mindy kreeg er zelfs 2, maar ze schroomt niet om die ervaring met mensen te delen. Op haar Facebookpagina deelt ze foto’s van de foetussen. De eerste baby, Annabelle, werd na 8 weken en 5 dagen geboren. Haar tweede baby, Riley, werd in november 2014 doodgeboren. De artsen schatten dat Riley nog geen 8 weken was toen de miskraam plaatsvond. Op de foto’s laat ze zien hoe ontzettend klein ze nog waren.

Advertentie

LEES OOK: ANNEKE (49) WIST TOT HAAR BEVALLING NIET DAT ZE ZWANGER WAS

In verwachting
Ondanks het hartverscheurende verlies, heeft Mindy ook goed nieuws. Ze is op dit moment in verwachting van een tweeling. We wensen haar het beste en hopen dat haar kinderen gezond en wel ter wereld komen.

miskraam

miskraam_annabelle

 Bron: Good Housekeeping. Beeld: Facebook

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien