Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Admiraliteitsdagen in Dokkum: rondvaart, optredens en kermis

3,4,5 en 6 september zijn de Admiraliteitsdagen in Dokkum. Mis het niet!

Manlief en kinderen hadden 3 weken vakantie, waarvan een deel opging aan schilderen van het huis, vakantie in Portugal en rijlessen volgen en vervolgens slagen in 1 keer voor het rijbewijs. Tussen alle bedrijven door hebben we ook braderieen bezocht en kijken nu uit naar de Admiraliteitsdagen te Dokkum.

Advertentie

Nostalgische kermis 
In 1598 werd de Admiraliteit in de (toen) internationale handelsstad Dokkum gevestigd. De admiraliteit zorgde voor de beveiliging van de scheepsvaart en de bescherming van kust van de provincies Friesland en Groningen in oorlogstijd. 4 Dagen lang is er van alles te beleven, van rondvaarten met diverse boten en muziekoptredens tot een nostalgische kermis. Nu al zin in!

Ook regioreporter worden voor Libelle? Meld je hier aan!

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien