Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Huiskamerrestaurant Soul Kitchen op Strijp-S

Strijp-S, waar ooit het hart van Philips lag, heeft er sinds kort een gezellig huiskamerrestaurant bij: Soul Kitchen, waar dagelijks 3 heerlijke hoofdgerechten geserveerd worden voor een zachte prijs.

Bij Soul Kitchen kun je iedere dag tussen 17.00 en 23.00 uur terecht voor een heerlijk verse maaltijd. Met keuze uit vis, vlees of vega, voor maar €6,95. En dan mag je ook nog eens onbeperkt opscheppen!

Advertentie

Jamsessies en spelletjes
Ik vind het dankzij het gezellige huiskamer-interieur, waar zeer regelmatig ook nog eens live klanken klinken, een fijne plek om te vertoeven. Er staan zelfs diverse instrumenten die je mag proberen te bespelen en dat leidt met enige regelmaat tot heuse jamsessies.

Werkplek
Ben je (net als ik) absoluut niet muzikaal dan vind je er naast al het muzikale vermaak ook nog een kast met boeken en spelletjes. Al met al is Soul Kitchen simpelweg een toffe plek om goed te eten voor dezelfde prijs als een kant-en-klaar maaltijd uit de supermarkt. Tevens biedt het restaurant leer-werkplekken voor jongvolwassenen die een duwtje in de rug kunnen gebruiken op de arbeidsmarkt.

Mijn tip: kun je niet kiezen uit de gerechten van de dag? Hoeft ook niet. Vraag van alle 3 een kleine portie!

Reserveren kan er niet, maar vooralsnog heb ik altijd een plekje kunnen vinden. Het restaurant is toegankelijk voor mensen in een rolstoel, maar er een aangepast toilet is er niet. Soul Kitchen is op maandagen gesloten.

Meer info: Soulkitchen Eindhoven
Beeld: Soul Kitchen

 

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien