3 koppels mogen voor 1 euro in Moulin Rouge-windmolen overnachten
 Beeld Airbnb
3 koppels mogen voor 1 euro in Moulin Rouge-windmolen overnachtenBeeld Airbnb

3 koppels mogen voor 1 euro in de Moulin Rouge-windmolen overnachten

Voulez-vous coucher avec moi? De Moulin Rouge komt in samenwerking met Airbnb met een extravagante stunt. Drie koppels maken kans om voor slechts één euro te slapen in de windmolen van de Parijse hotspot. Daar bevindt zich een nooit eerder geziene boudoir.

Ismay GijsenAirbnb

De Moulin Rouge is een sexy cabarettheater in de Parijse rosse buurt. Daar een show bewonderen, staat voor veel mensen op hun bucket list. Nu kun je zelfs een stapje verder gaan: je kunt er eenmalig een nachtje slapen.

Overnachten in de Moulin Rouge

De kamer - die zich bevindt binnenin de iconische rode windmolen op het dak van het gebouw - is ingericht als een romantisch boudoir. De onlangs getransformeerde ruimte voert gasten terug naar de Belle Époque. Je vindt er meubels uit die periode, lichtroze muren en lakens, maar ook een kleedkamer met vintage kostuums en parfums. Buiten bevindt zich een privé dakterras met een pagode en ouderwets tuinmeubilair.

Zo maak je kans

Airbnb geeft drie exclusieve overnachtingen weg voor 1 euro. Wie kans wil maken op deze once in a lifetime experience moet op dinsdag 17 mei om 19:00 uur klaarzitten om via deze link een nachtje voor twee personen te reserveren. Op 13, 20 of 27 juni kun je de kamer boeken. Let op: om kans te maken moet je een geverifieerd Airbnb-profiel hebben, met daarop minstens drie positieve recensies.

Privérondleiding en driegangenmenu

Wie de overnachting wint, krijgt ook een privérondleiding door de Moulin Rouge. Je maakt dan kennis met de geschiedenis, de kostuumwerkplaats en het backstagegebied. Verder krijg je een driegangenmenu op het dakterras, een ontmoeting met leaddanser Claudine Van Den Bergh in haar kleedkamer én de beste stoelen tijdens de Moulin Rouge-show Féerie.

Bron: Airbnb

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden