Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

7x híer moet je eten in Hamburg

Heb jij een tripje naar Hamburg geboekt? Dan mag dit absoluut niet ontbreken op je to eat lijstje. Dit zijn de beste plekjes om te eten in Hamburg.

Advertentie

7x eten in Hamburg

 1. Een Fischbrötchen uit het vuistje bij een van de viszaakjes aan de Große Elbstraße hoort erbij als je havenstad Hamburg bezoekt.
  Hamburg verlaten zonder een Franzbrötchen bij de koffie kan ook niet. Bijvoorbeeld bij Cafe Elbgold vlak achter het Rathaus.
  Lagerstraße 32
 2. De lekkerste currywurst eet je bij cultsnackbar Kleine Pause in St. Pauli.
  Wohlwillstraße 37
 3. Restaurant Bullerei is dé culinaire sensatie van Hamburg. Tv-kok Tim (de Duitse Jamie Oliver) kookt er de sterren van de hemel in een oud industrieel pakhuis.
  Lagerstraße 34b
 4. Altes Mädchen is een hippe bierbrouwerij waar ze naast heel veel bier ook lekker eten serveren. Kies uit zestig soorten bier en smul van pulled pork, rosbief, kabeljauw en vers brood uit de houtoven.
  Lagerstraße 28b
 5. Lunchen met een view kan bij VJU, op de bovenste verdieping van een oude energiebunker in Wilhelmsburg, met 360 graden uitzicht over Hamburg.
  Neuhöfer Straße 7 (let op, VJU is alleen in het weekend en tot 18.00 uur open)
 6. Gefundenes Fressen is een heerlijke plek voor een zondagsontbijtje. Maar ook voor de lunch of diner kun je terecht in deze tent vol kunst en live muziek.
  Marktstraße 130

Alvast je volgende weekendje weg boeken? Wat dacht je hiervan:

Bekijk hier de leukste weekendjes weg:
Bekijk hier de leukste weekendjes weg:
Vanaf € 64,50
Boek hier je reis

Tekst: Nienke Zondervan. Beeld: iStock.

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien