Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

In welk land ben je deze zomer welkom? ANWB lanceert overzichtelijke vakantiewijzer

Deze week kwam naar buiten dat 7,2 miljoen Nederlanders dit jaar gewoon op vakantie willen, ondanks de coronacrisis. Hoewel dit 39 procent minder is dan vorig jaar, zijn dus veel mensen van plan om wél te reizen. Maar waarheen?

Het is niet zo makkelijk om te plannen waar de vakantie dit jaar naartoe gaat. Niemand weet hoelang deze crisis nog duurt en wanneer welke landen de grenzen weer volledig opengooien. Om hierin iets meer duidelijkheid te scheppen, lanceert de ANWB een speciale reiswijzer. Zo kun je in 1 oogopslag zien of jouw favoriete vakantieland te bezoeken is en welke maatregelen er eventueel gelden.

Advertentie

In het overzicht, dat dagelijks geüpdatet wordt, zijn 17 Europese landen opgenomen. Op dit moment worden toeristen in nog geen enkel land toegelaten. Laten we hopen dat dit snel wel weer mogelijk is.

Geen vakantie? Niet getreurd: zo haal je het vakantiegevoel gewoon in huis:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: ANWB. Beeld: iStock

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien