Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Naar déze bestemmingen vliegt KLM inmiddels weer

Luchtvaartmaatschappij KLM is deze week weer begonnen met het vliegen naar meer Europese bestemmingen. Zo vliegt KLM weer dagelijks naar Barcelona, Madrid, Rome, Milaan, Boedapest, Praag, Warschau en Helsinki.

Tijdens het vliegen gelden er wel restricties: zo moeten passagiers aan boord en tijdens boarding een mondkapje dragen.

Advertentie

Zelf zorgen voor mondkapjes

De maatschappij vloog nog steeds op een dertigtal andere Europese bestemmingen, zoals Londen en Parijs. Het is de bedoeling dat het aantal bestemmingen wordt uitgebreid zodra dit kan. Mensen die nu met het vliegtuig reizen, moeten wel rekening houden met bepaalde regels. Op plekken waar niet voldoende afstand kan worden gehouden, zoals bijvoorbeeld aan boord van een vliegtuig, wordt het dragen van mondkapjes verplicht gesteld. Passagiers moeten hier in principe zelf voor zorgen.

Stoelen bewust vrijhouden

Sinds de uitbraak van het virus heeft KLM meerdere maatregelen genomen als het gaat om de screening en hygiëne van klanten en personeel aan boord en op de luchthavens. Zo worden waar mogelijk is stoelen bewust vrijgehouden.

Vakantie verziekt door het coronavirus? Zo krijg je je geld terug:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: NU.nl. Beeld: iStock

Lees meer

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien