Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Deze reisorganisatie komt met een coronaproof-vakantie voor reizigers

Net als veel andere maatschappijen vliegt Corendon nauwelijks nog op vakantiebestemmingen. Of je dit jaar nog op vakantie kan gaan, is nog steeds onzeker. Reisorganisatie Corendon wil daarom vakanties aanbieden die coronaproof zijn.

Het idee is dat je naar een groot all-in-clusive-resort met strand of zwembad kan, maar niet het hotel kunt verlaten.

Advertentie

Coronaproof hotelvakantie

Vakantiegangers worden 2 dagen voor vertrek getest op het virus en na 2 dagen in het hotel nog een keer. Op deze manier wil de reisorganisatie de besmette mensen eruit halen, zodat zij zich kunnen afzonderen. Corendon wil meer dan 100.000 coronatesten inkopen en in de buurt van Schiphol moet een testfaciliteit komen voor de reizigers. Steven van der Heijden, topman van Corendon, vertelt in Dit is de Dag op Radio 1 dat ze al met verschillende lokale overheden in gesprek zijn.

1,5 meter maatregel

Verder vertelt Van der Heijden in het radioprogramma dat mensen geen zin meer hebben om zich te houden aan de 1,5 meter maatregel. “Vakantie in een resort aan een strand bij een zwembad en 1,5 meter, dat past niet bij elkaar. Maar als je er nou voor zorgt dat je mensen in zo’n hotel zet en medewerkers van wie je zeker weet dat ze niet besmet zijn, dan kan het weer wel.”

Corendon wil de vakanties later deze week lanceren en hoopt dat mensen vanaf juli, met enige aanpassingen, weer op vakantie kunnen.

Vakantie verziekt door het coronavirus? Zo krijg je je geld terug:

Zie jij zo’n vakantie wel zitten? Shop dan alvast een mooie bikini 0f badpak: 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: NOS. Beeld: iStock.

Lees meer

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien