Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Ongestoord loeren: Dior winkel in Parijs opent virtueel de deuren

De Dior Beauty boetiek in Parijs op de Champs-Elysées is een van de paradepaardjes van het luxe modehuis. Altijd al nieuwsgierig geweest, maar nooit naar binnen gegaan? Nu kun je veilig vanaf de bank gluren in de winkel.

Dior lanceert een virtuele 3D-tour, omdat de winkel in verband met het coronavirus de deuren moest sluiten. Een goed excuus om eens binnen te kijken.

Advertentie

Digitaal loeren bij Dior

Luxe modehuizen houden ervan om hun winkels mooi aan te kleden. Zo staat de Dior Beauty boetiek in het teken van de lente. Door de winkel heen zie je prachtige pasteltinten en kleurrijke bloemen. Je kunt dus zelfs een beetje interieur inspiratie opdoen.

Virtueel shoppen

Het houdt overigens niet op bij een kijkje nemen. Zo kun je ook nog alle beautyproducten in je virtuele winkelmandje stoppen. Advies nodig? Ook dat kun je online krijgen van een van de experts. Goed geregeld! Hier kun je de online winkel bekijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hadas Tl 🌍 (@hadas_teichtal) on


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Nieuwsblad. Beeld: iStock

Lees meer

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien