Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dít is deze zomer de goedkoopste datum om op vakantie te gaan

Ben je al bezig met je vakantieplannen voor deze zomer – maar weet je nog niet precies wanneer je wilt gaan? Uit onderzoek blijkt dat er 1 dag het goedkoopst is.

Conde Nast Traveler en CheapAir.com onderzochten wanneer je voor een prikkie kunt reizen.

Advertentie

Slapen in een iglo: het kan.

Laten we gaan
En dat is: op 6 juni. Het is dan wel al bijna in heel Europa lekker weer, maar je gaat net voor het hoogseizoen, waardoor het overal nog een stuk goedkoper is.”De gegevens laten zien dat je dit jaar het beste aan het begin van de maand juni kunt vertrekken”, aldus de CEO van CheapAir.

Maar er is ook een dag die je beter kunt mijden.”Vlieg vooral niet op 9 juli, want dat is de duurste dag van deze zomer.” Ga je liever wat later in het jaar? Dan kun je beter wachten tot na 22 augustus. Ook dan zijn de tickets relatief goedkoper dan in de rest van de zomer.

LEES OOK:

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts € 19,95.

Bron: Marie-Claire. Beeld: Getty

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien