Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Citytrip Hamburg: dít zijn de leukste koffietentjes

Gek op koffie en heb je een stedentrip gepland naar het prachtige Hamburg? Dan moet je deze 7 tentjes niet vergeten te bezoeken. Oh, en niet geheel onbelangrijk behalve koffie hebben ze er vaak ook nog gebak waar het water je van in de mond loopt. 

Advertentie

7x koffieleuten in Hamburg

 • Bij Caffé Latte heerst een gezellig huiskamersfeertje. Bij de eerste zonnestralen kun je ook neerstrijken op het terras.
  Wohlwillstraße 49
 • Harbor Cake was mijn favoriete koffiehotspot: de inrichting is gezellig rommelig, het aanbod aan koffie en taart gigantisch en de stukken die je er krijgt zijn enorm.
  Marktstraße 36
 • Even bijkomen van de kleurrijke indrukken in St. Pauli doe je bij Café Winklers Platz. Goede koffie en heerlijke amandeltaart.
  Winklers Platz 2
 • De inrichting van Kraweel is precies zoals het publiek dat er komt. Een mix van alles. Locals, toeristen en hippe types met laptop, iedereen voelt zich hier thuis.
  Paul-Rosen-Straße 6
 • Voor een overnachting is het Vier Jahreszeiten Hotel aan de prijzige kant, maar ook zonder er te logeren kun je er van de scones smikkelen. Pak uit en boek een high tea met uitzicht op de Binnenalster.
 • Bij Erste Liebe drink je heerlijke cappuccino met uitzicht op de Michaelisbrücke, de brug met slotjes van alles verliefde mensen. Romantisch!
  Michaelisbrücke 3
 • Nord Coast is een koffieadres, of eigenlijk twee, want je vindt deze Scandinavisch ingerichte zaak op meerdere plekken in de stad, voor echte koffieliefhebbers, met kaffee van eigen geroosterde bonen.
  Deichstraße 9 en Eppendorfer Baum 20

Liever naar Berlijn? Wij hebben een fijne aanbieding:

3-daagse reis naar Berlijn inclusief DDR-museumticket
3-daagse reis naar Berlijn inclusief DDR-museumticket
€ 67,- p.p.
Boek hier je reis

Tekst: Nienke Zondervan. Beeld: iStock

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien