Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Weekendje weg? Ga naar Hoevelaken!

‘Bij Hoevelaken linksaf’, hoe vaak wordt dat wel niet geroepen? Maar laten we dit plaatsje vlak bij Amersfoort eens niet voorbijrijden. Er is namelijk genoeg leuks te zien én te doen.

Pijpenla
Landgoed Hoevelaken heeft een bijzondere vorm. Het is 3 kilometer lang en nog geen 400 meter breed. Door de afwisseling van een droge en een natte bodem in het gebied groeien er veel plantensoorten, zoals de beschermde koningsvaren. Deze plant kan meer dan 100 jaar oud worden.
Westerdorpsstraat 68. Het landgoed is het hele jaar open.

Advertentie

I feel pretty
By Son heeft een collectie bijzondere schoenen, sieraden en accessoires. Dit armbandje van Barong Barong is gemaakt van natuursteen.
De Wiekslag 18A.

Weelderig
Bij Kiki Bloemsierkunst verkopen ze de mooiste boeketten. Het is tenslotte bijna Moederdag…
Westerdorpsstraat 37. 

’t Kletskopje
Wendy en Wilma van het ’t Kletskopje hebben een cateringbedrijf met biologische en fairtrade producten uit de streek. Zomers verzorgen ze op reservering lunches en high teas in een boerderijtuin in Hoevelaken.
Oosterdorpsstraat 97, 06-263 841 14.

Wijn is fijn
10 minuten rijden van Hoevelaken ligt Wijngaard ‘Aan de Breede Beek’. Proef hier zelfgemaakte wijnen, geserveerd met kaas uit de regio. De wijngaard ligt op Landgoed Slichtenhorst, een prachtige omgeving met oude boerderijen, schaapskooien, vennen en heidevelden. Ideaal voor een mooie wandeling of fietstocht.
Slichtenhorsterweg 69, Nijkerk. Profiteer van 15% Libelle-korting! Reserveer via de website o.v.v. Libelle-actie. Je hoeft alleen bij aankomst een Libelle te laten zien.

LEES OOK: 5 REDENEN OM NAAR MARSEILLE TE GAAN

AANBIEDING: een heel weekend Hoevelaken
3 monumentale boerderijen vormen samen Hotel De Klepperman. Dé plek om eens een weekendje heerlijk te ontspannen. Profiteer van de speciale Libelle-korting én extra’s!

Libelle-arrangement
– 2 overnachtingen inclusief Het Bilderberg Ontbijt
– 1x driegangendiner in restaurant ’t Backhuys
– Fietshuur voor 1 dag
– Entree voor een bezoek aan Wijngaard Aan de Breede Beek met wandelroute door de wijngaard
– Picknickmand met stokbrood en kazen
– Flesje wijn (375 ml) bij de wijngaard

Prijs: € 119,- p.p. (normale prijs € 169,-)

Voorwaarden:

Geldig tot en met 30 september 2016, aankomst o.b.v. beschikbaarheid . Reserveren kan via de website of telefonisch: 033-253 41 20. klepperman@bilderberg.nl. Arrangementsprijs is exclusief gemeentebelasting, service charge en overige (persoonlijke) uitgaven.

LEES OOK:

Productie: Nienke Zondervan. Tekst: Maddeleen Hop. Beeld: Nationale Beedlbank

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien