Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

5x de mooiste reisboeken om bij weg te dromen

Het werd ons tijdens de persconferentie extra op het hart gedrukt: blijf zoveel mogelijk thuis. Kruip daarom lekker onder een dekentje op de bank met een paar goede reisboeken. Zo waan je jezelf toch nog een beetje op vakantie.

Sommigen zijn in de zomervakantie naar het buitenland geweest, maar een grote, verre reis laat voorlopig nog op zich wachten. Dat betekent natuurlijk niet dat je geen plannen kunt maken voor de toekomst. Met deze vijf boeken kun je alvast wat inspiratie opdoen en lekker wegdromen:

Advertentie

Off the beaten track – Elke Salverda en Sarah Reinhoudt

Off the beaten track is een boek van Elke Salverda en Sarah Reinhoudt van het travel- en lifestyleplatform Wander-Lust. In dit boek delen ze de mooiste verborgen plekjes op aarde. Van dat ene leuke, geheime plekje in Amsterdam tot dat verborgen strandje in Thailand. Het boek staat vol mooie foto’s en korte verhalen waar je spontaan vrolijk van wordt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door YAYA Haarlem (@yaya_conceptstore_haarlem) op

Solo reizen – Liesbeth Rasker

Altijd al gedroomd van een soloreis? Lees dan eens dit boek van Liesbeth Rasker. Ze schrijft over haar ervaringen over alleen op reis gaan en deelt in het boek de nodige handvaten. Solo reizen staat vol leuke anekdotes en foto’s van alle mooie reizen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Liesbeth Rasker (@liesbethrasker) op

La Parisienne – Ines de La Fressange

Voor de fans van Parijs: lees het boek La Parisienne eens. Dit is een persoonlijke stijlgids van Parisienne Ines de la Fressange. In het boek geeft ze de nodige stijltips, vertelt ze haar favoriete hotspots en deelt ze geinige feitjes over de Franse hoofdstad.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 40+ Life And Style Instablog (@intermittent.minimalist) op

Living in Bali – Anita Lococo

Niet zo van het lezen? Probeer dan eens een fotoboek. Living in Bali is een fantastisch fotoboeken waarin de mooiste en meeste luxe huizen op het Indonesische eiland zijn verzameld. Je kunt wegdromen bij de mooie locaties die zijn vastgelegd, maar je kunt natuurlijk ook inspiratie opdoen voor in je eigen huis.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Reto Guntli (@reto_guntli) op

Ultieme bestemmingen – Lonely Planet

Als je de boeken van Lonely Planet openslaat, boek je het liefste direct een ticket naar een van je droombestemmingen. We moeten onszelf even inhouden, maar Ultieme bestemmingen is hét boek om alvast inspiratie op te doen voor als we weer op reis kunnen. Je vindt hier een top vijfhonderd van de beste plekken op aarde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maaike van Uden (@maaikevanuden) op


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Lees meer

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien