Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dit najaar op reis? Redacteur Nienke tipt het zonnige Sicilië!

Ben jij, nu de zomervakantie definitief voorbij is, op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming om het gure herfstweer achter je te laten? Reisredacteur Nienke vloog met Corendon naar Sicilië, wat ook in oktober, november en december een populaire vakantiebestemming is.

Libelle samen met Corendon

Excursiereis
Met een zonnetje kan het kwik op dit mediterrane eiland in het najaar al snel oplopen tot een aangename 20 graden. En wat is er fijner dan in alle rust de toeristische high lights te ontdekken? Speciaal voor liefhebbers van mooie steden, kunst, lekker eten en schitterende landschappen heeft Corendon een unieke reis samengesteld met geweldige excursies die al te boeken is vanaf 179 euro per persoon inclusief vlucht, transfer en hotel met ontbijt. Kijk snel op corendon.nl/libelle voor meer informatie.

Logo_Corendon

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien