Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

6x deze zomer nieuw in Disneyland Paris

Leuk voor een weekendtripje met het hele gezin: Disneyland Paris. Deze 6 highlights zijn deze zomer nieuw in het grootste pretpark van Europa.

1. Mickey and the Magician
Disney_Mickey

Een gloednieuwe theatershow met de beroemdste muis ter wereld in de hoofdrol. In ‘Mickey and the Magician’ wil Mickey Mouse een tovenaar worden. Alle illusies zijn ontworpen door niemand minder dan Paul Kieve, de iconische illusionist achter de (niet digitale) speciale effecten in de Harry Potter-films. In de show komen bekende figuren uit de Disney-klassiekers langs, zoals de Goede Fee uit Assepoester, de Geest uit Aladdin en Rafiki uit De Leeuwenkoning.

Advertentie

2. Frozen Sing-a-long
Disney_Frozen
Het was vorig jaar zomer dé grote hit in Disneyland Paris: de Sing-along-show met Anna, Elsa, Kristoff en Olaf uit Frozen. Meer dan een miljoen bezoekers zongen vorig jaar mee met de populaire nummers uit de hitfilm, waaronder Let it go. Daarom is de show dit jaar opnieuw te zien gedurende de gehele zomer.

3. Short Film Festival
Een must voor de échte Disney-fans: het Disney & Pixar Short Film Festival in het Discovery Theater in het Disneyland Park. Op dit festival zijn enkele populaire korte animatiefilms van Disney en Pixar voor het eerst in 4D te zien, waaronder Get a horse, For the birds en La luna.

4. 4 sterren voor hotel Newport Bay Club
Disney_NewportBayClub  
Dit fraaie hotel, op loopafstand van de twee themaparken van Disneyland Paris, is geheel gerenoveerd en van 3 naar 4 sterren gegaan. Het is met 1100 kamers en 1 miljoen gasten per jaar het tweede grootste hotel van Europa. Nog een leuk feitje: het immense hotel bevat 7,5 kilometer aan gangen.

5. Menu met Franse twist 
Walt’s, het Amerikaanse restaurant op Main Street, U.S.A., heeft een gloednieuw menu dat geïnspireerd is op Walt Disney’s favoriete gerechten, maar dan met een Franse twist. En in restaurant The Lucky Nugget is The Gold Rush Gang Show te zien, een nieuwe variétéshow met live-entertainment.

6. Extra lange (zomerse) dagen
In de zomer is Disneyland Paris iedere dag extra lang open. Het Disneyland Park is geopend van 10 tot 23.00 uur, het Walt Disney Studios Park tot 21.00 uur. Als je in een van de Disney-hotels verblijft, kun je ’s ochtends al vanaf 8 uur de parken in. Het wordt een fijne zomer in Parijs!

Meer informatie vind je op de website van Disneyland Paris.

BEKIJK OOK:
Nick en Simon zijn fan van Disney. Zij gaven eerder een optreden in Disneyland Paris:
[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

LEES OOK:

Beeld: The Walt Disney Company

Speel hier de woordzoeker van maandag 17 februari

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien