Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

4 heerlijke reisaanbiedingen in eigen land of net over de grens!

4 heerlijke reisaanbiedingen in eigen land of net over de grens, Maastricht, de Veluwe, de Ardennen of het Zwarte Woud in Duitsland… Aan jou de keus! 

Aanbieding 1
Lezers-aanbieding Maastricht

Advertentie

2/3/4 dagen € 45,- p.p.

Ook in de uitgestrekte tuinen is het heerlijk wandelen

Buitenplaats Vaeshartelt***
Dit hotel ligt op een schitterend landgoed aan de rand van bourgondisch Maastricht. In de uitgestrekte tuinen is het heerlijk wandelen. Alle kamers zijn voorzien van badkamer met douche en toilet. Faciliteiten o.a. gratis wifi, restaurant, bar, terras. Gratis parkeergelegenheid en fietsenstalling.

Het arrangement
* 1/2/3x overnachting in Buitenplaats Vaeshartelt o.b.v. logies en ontbijtbuffet * 1x koffie/thee met een stuk Limburgse vlaai * op zaterdag shuttleservice van het hotel naar het centrum van Maastricht (reservering ter plaatse) * informatie over wandelmogelijkheden in de omgeving. Exclusief: vervoer, reis- en annuleringsverzekering, reserveringskosten à € 19,50.

Prijs & Reserveren
2 dagen vanaf € 45,- p.p. Boeken vóór 4 maart 2016 via Kras.

Aanbieding 2
Lezers-aanbieding Veluwe

2/3 dagen v.a. € 59,- p.p.

Inclusief een luxe 5-gangendiner!

Charme Hotel Oranjeoord
Het hotel ligt midden in het Kroondomein in de Veluwse bossen bij Hoog Soeren. De uitgebreide wanelroutes starten vlak naast het hotel, of rijd binnen 15 minuten naar Nationaal Park De Hoge Veluwe, waar het ook goed wandelen is. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, telefoon, radio en tv. Faciliteiten verder o.a. gratis wifi, bar, à-la-carte-restaurant Hoogheid (goed gewaardeerd in hotelgids GaultMillau), brasserie, terras en beautysalon. Gratis parkeergelegenheid.

Het arrangement
* 1/2x overnachting in Charme Hotel Oranjeoord o.b.v. logies en ontbijtbuffet * 1x 5-gangendiner op dag van aankomst in Restaurant Hoogheid * informatie over wandelmogelijkheden in de omgeving (afhalen bij receptie). Exclusief: vervoer, drankjes bij het diner, reis- en annuleringsverzekering, toeristenbelasting ca. € 3,- p.p.p.n. en reserveringskosten € 19,50 per boeking (verplicht).

Prijs & Reserveren
2 dagen vanaf € 59,- p.p. Boeken vóór 4 maart 2016 via Kras.

Aanbieding  3
Lezers-aanbieding Luxemburg

5 dagen vanaf € 179,- p.p.

Wie gaat er mee naar de Luxemburgse Ardennen?

Hotel des Nations*** in Clervaux
Dit sfeervolle hotel ligt aan de rand van het middeleeuwse stadje Clervaux, in het noorden van Luxemburg. Clervaux ligt in natuurpark Our, in het hart van de Luxemburgse Ardennen. Diverse wandelroutes beginnen in de directe omgeving van het hotel. Faciliteiten o.a. gratis wifi, restaurant, terras, wellnesscentrum met sauna, Turks stoombad, whirlpool, solarium, rustruimte en schoonheidsbehandelingen (sommige wellnessfaciliteiten tegen betaling). Gratis parkeergelegenheid en fietsenstalling.

Het arrangement
* 4x overnachting in Hotel des Nations o.b.v. logies en ontbijtbuffet * wandelarrangement met 1x 3-gangendiner, 1x lunchpakket, treinticket voor de regio Clervaux en wandelkaart * entree wellnesscentrum hotel * 1 dag gebruik van de Luxemburg Card (bij aankomst vanaf 1 april 2016 een OV-dagkaart p.p. i.p.v. de Luxemburg Card). Exclusief: vervoer, reis- en annuleringsverzekering, reserveringskosten à € 19,50 en bijdrage Calamiteitenfonds ca. € 2,50 (beide per boeking en verplicht).

Prijs & reserveren
5 dagen vanaf € 179,- p.p.

Boeken vóór 4 maart 2016 via Kras.

Aanbieding 4
Lezers-aanbieding Het Zwarte Woud, Duitsland

7 dagen v.a. € 449,- p.p.

Flair Kurhotel Adlerbad***
Dit gezellige hotel ligt in het centrum van Bad Peterstal-Giesbach, het oudste kuuroord van Baden-Württemberg. In de schilderachtige omgeving is het heerlijk wandelen en fietsen. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer, telefoon en tv. Faciliteiten o.a. gratis wifi in de openbare ruimtes, restaurant, bar, terras en een wellnesscenter met sauna, whirlpool, fitnessruimte en massage- en schoonheidssalon. Gratis parkeergelegenheid.

Het arrangement
* 6x overnachting in Flair Kurhotel Adlerbad (of gelijkwaardig) * welkomstcocktail * 6x ontbijtbuffet, 4-gangendiner of dinerbuffet * 5x lunchpakket * gebruik Finse sauna en Turks stoombad * transfer per shuttlebus naar wandelstartpunten * Nederlandstalige routebeschrijving en kaart * SchwarzwaldCard (korting op diverse attracties). Exclusief: vervoer, reis- en annuleringsverzekering, reserveringskosten € 19,50 en bijdrage Calamiteitenfonds ca. € 2,50 (beide per boeking en verplicht).

Prijs & Reserveren
7 dagen vanaf € 449,- p.p. Boeken vóór 4 maart via Kras.

Beeld: De Nationale Beeldbank 

 

Maartje en de meisjes – deel 52: “Dus jij bent Vera’s nieuwe vlam?”

nieuwe vlam

Een tikkeltje zenuwachtig en tegelijk vol vertrouwen belt Maartje aan bij haar knappe werkrelatie Vera. Ze weten allebei dat er niets zakelijks op de agenda staat vanavond. Haar verbazing is dan ook groot als een jochie van een jaar of zes met grote ogen de deur open doet.

“Kom jij ook al voor mama?” vraagt het ventje van drie turven hoog.

“Ehm… hoi!” stamel ik. “Ik ben Maartje. En wie ben jij?”

“Felix. Ik heb een Tijannosaujus.”

“Hoi Felix. Dat is mooi zeg, een Tyrannosaurus. Ik kom voor Vera, is dat jouw mama?”

Op dat moment steekt Vera

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien