Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Dít zijn de mooiste wandelplekken van Rotterdam om samen met je trouwe viervoeter te bewandelen

Rotterdam is méér dan een havenstad, de Erasmusbrug, de Euromast en de plek waar het Songfestival wordt gehouden. De bruisende stad staat heeft heel veel fijne hidden gems. De Facebook-groep Mopsenwandelingen tipt hun favoriete plekjes om te wandelen.

Advertentie

Vroesenpark

Vroesenpark is een stadspark dat al bijna een eeuw oud is en te vinden is in Rotterdam-Noord. Extra voordeel: in de winter hoef je je hond niet aan te lijnen en kan-ie naar hartenlust los rennen, spelen en vriendjes maken. Je vindt de ingang van het park aan de Stadhoudersweg 181.

Essenburgpark

Minder bekend bij hondeneigenaren, maar wel een absolute aanrader: het Essenburgpark. Dankzij de overdaad aan groen en water waan je je bijna in de Biesbosch. Hier krijgt je viervoeter uitgebreid de ruimte om te rennen en zwemmen. Het park ligt aan de Essenburgsingel 59.

Tweede Maasvlakte

Dat je niet per se naar het strand hoeft om uit te waaien, bewijst de Tweede Maasvlakte. Dit is dé plek om een prachtig stuk te wandelen en te genieten van het uitzicht – je ziet hier de zeeschepen binnenvaren.

Kralingse Bos

Misschien wel het favoriete park van Rotterdammers. Niet zo gek: je loopt hier heerlijk samen met je hond, maar het is ook dé perfecte plek voor een zomerse barbecue, ontspannende hardloopsessie of uitgebreide picknick. Deze fijne hotspot is te vinden aan Langepad 9.

Nog meer fijne plekjes om te ontdekken in Rotterdam, vind je in de Community City Guide samengesteld door dertien beheerders van Rotterdamse Facebook groepen. Denk aan architectuur, de wereldberoemde haven, groene wandelroutes en de beste duurzame winkels. Hier vind je de gratis city guide >

Zoek je nog een leuke plek om te logeren? Wat dacht je van buurstad Schiedam:

2 overnachtingen in Schiedam
2 overnachtingen in Schiedam
vanaf € 105,- p.p.
Boek hier

Bron: Facebook. Beeld: iStock.

Lees meer

Anne-Wil: “Ik hoop zo dat de baby haar alles zal brengen waarnaar ze zo verlangt”

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze vergeet spontaan de coronaregels als ze Manon feliciteert.

Lees hier het Dagboek van Willeke, de kleindochter van Anne-Wil. 

Zaterdag

Terwijl ik probeer mijn aandacht bij de klanten te houden, dwalen mijn gedachten toch steeds af naar Manon. Zwanger. Eindelijk. Ze heeft niet eens zo veel gezegd toen ze me belde om het te vertellen. Haar stem k

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien