Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Waarom je altijd een tennisbal zou moeten meenemen in je handbagage

Als je een lange vlucht voor de boeg hebt, zit je handbagage waarschijnlijk al goed vol (zie video), maar toch moet je een klein beetje ruimte overhouden voor een tennisbal.

Huh, een tennisbal? We raden je inderdaad niet aan om een balletje te slaan in het vliegtuig, maar een tennisbal kan heel handig zijn als je last krijgt van lichamelijke klachten tijdens de vlucht.  Gezwollen of pijnlijke voeten en rugpijn: de tennisbal is de oplossing. Je kunt de pijnlijke plekken met de tennisbal namelijk masseren met meer druk zodat de ongemakken wat minder worden.

Advertentie

Heerlijk comfortabel

Om te voorkomen dat je klachten krijgt, is het verstandig om regelmatig een stukje te wandelen in het vliegtuig, genoeg te drinken en comfortabele schoenen te dragen. En een tennisbal meenemen dus!

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: Countryliving.co.uk. Beeld: iStock.

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien