Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Deze trein stopt in 11 dagen op de allermooiste plekjes van Noorwegen

Noorwegen staat bekend om haar prachtige fjorden, schattige rode huizen en indrukwekkende kustlijn. Je kunt nu met déze trein in 11 dagen het hele land ontdekken. 

De Arctic Circle Express Train brengt je in 11 dagen naar alle magische plekjes van Noorwegen. Tijdens deze adembenemende reis kom je langs prachtige berglandschappen, fjorden en watervallen. Je kunt tijdens de reis de mooie natuur van dichtbij bewonderen en hebt genoeg tijd om ook de plaatselijke cultuur te ontdekken.

Advertentie

Huurauto

Je stapt op in Oslo, van daaruit ga je met de trein door Noorwegen. Je eindigt uiteindelijk in de stad Bodø. Tussendoor ga je van hot naar her met verschillende ferry’s en bussen om bij de mooiste plekjes van Noorwegen te komen. En of dat nog niet genoeg is, krijg je ook een huurauto om op dag 7, 8 en 9 op eigen houtje een deel van het land te ontdekken.

Fjordcruise

Passagiers van de Arctic Circle Express Train worden ook getrakteerd op een fjordcruise, krijgen toegang tot het Norwegian Mountaineering Centre, nemen deel aan een avontuurlijke bergwandeling, een onvergetelijke kajaktocht én een RIB-tour en kunnen ook nog genieten van een ritje op een grote opblaasbare speedboot.

Je kunt deze reis van juni tot en met augustus boeken. Je moet alleen wel diep in de buidel tasten, want voor deze 11-daagse reis door Noorwegen betaal je maar liefst 2250 euro. Maar hé, dan heb je ook wat.

Klik hier als je benieuwd bent naar het hele reisschema.

Niet overtuigd? Misschien is dan deze 8-daagse reis naar de magische Winterwereld in Fins Lapland wel iets voor jou:

8 dagen Fins Lapland
8 dagen Fins Lapland
Vanaf € 899,-
Bekijk hier

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Up Norway. Beeld: iStock

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien