Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Ideaal: deze wereldwonderen bekijk je vanaf de bank of in bed

Op reis gaan kunnen we voorlopig wel vergeten. Misschien heb je zelfs al je vakantie moeten annuleren of omboeken. Gelukkig zijn hier creatieve oplossingen voor gevonden. Deze wereldwonderen bekijk je veilig vanuit je eigen bed.

Advertentie

Noorderlicht

Via een livestream op Explore kun je het Noorderlicht bewonderen. De live cam staat op het Churchill Northern Studies Center in Manitoba, Canada. Het is voorlopig het laatste Noorderlicht dat dit jaar is te zien, want in de zomer en herfst is het licht minder goed zichtbaar. Kleine disclaimer: natuurlijk is het lang niet zo bijzonder als in levende lijve, maar in een donkere kamer kun je wel mooi wegdromen bij dit wereldwonder.


Vaticaanstad

Reisje naar Italië moeten annuleren? Waan jezelf vanuit huis in Italië en bezoek het virtuele Vaticaan museum. Vergeet het adembenemende plafond van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel niet te bewonderen. Andere buitenlandse musea die hun deuren virtueel hebben geopend: NASA in Ohio, The British Museum in Londen, The Metropolitan Museum of Art in New York, het Louvre in Parijs en The National Museum of Modern and Contemporary Art in Seoul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vatican Museums (@vaticanmuseums) on

Zwemmen met walvissen en dolfijnen

Zwemmen met walvissen en dolfijnen in het buitenland wordt vaak afgeraden, maar met deze tip doe je niemand kwaad. National Geographic heeft namelijk prachtige documentaires over dolfijnen en verschillende soorten walvissen. Tips voor mooie natuurdocumentaires over deze dieren: Giants of the deep blue, The kingdom of the blue whale en Sea of hope.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aloha Spirit Club (@alohaspiritclub) on

Egyptische piramides

De Egyptische piramides is iets dat je minimaal 1 keer gezien moet hebben in je leven. Daarvoor hoef je niet per se naar Egypte af te reizen, want je kunt de piramides ook bekijken via 360cities. Met je muisknop klik je jezelf door de prachtige woestijn in Gizeh. Uitgekeken? Ga dan door naar de Yellow Dragon Cave in China.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ETI Austria (@eti.austria) on


Vakantie verziekt door het coronavirus? Zo krijg je je geld terug:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Lees meer

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien