Libelle Royal Beeld Libelle
Libelle RoyalBeeld Libelle

Nú in de winkel:

De gloednieuwe Libelle Royal staat bomvol prinsessennieuws: van de mooiste jurken tot levenslessen

Eén keer per jaar brengen we Libelle Royal uit. Deze keer een vorstelijk nummer waarin de prinses centraal staat. Van Máxima’s mooiste jurken tot de mijlpaal in het Oranje-paleis: de verjaardag van Amalia.

Hilmar MulderLibelle

In deze Libelle Royal hebben we prinsessen (en hier en daar een knappe prins) als rode draad gekozen. We zijn met een levensgrote kartonnen Amalia op pad gegaan en vroegen leeftijdsgenoten of ze wilden ruilen. Een dagje wilden sommige meiden dat wel, maar ze zagen het niet zitten om hun vrijheid op te geven en voor altijd in een gouden kooi te moeten leven. Want inmiddels is wel duidelijk, ook door de verhalen over prinses Charlène van Monaco en prinses Mako uit Japan, dat een prinsessenleven niet altijd even sprookjesachtig is. Vandaar dat Amalia, die nu officieel oud genoeg is om de troon te mogen bestijgen, tegen haar vader heeft gezegd: “Blijf jij voorlopig maar gewoon gezond eten en sporten, want ik wil nu nog even geen koningin zijn.”

Er was eens een prinses...

In de tussentijd hebben we de mooiste foto's en verhalen bijeengebracht van al die prinsessen en prinsen van ons eigen koningshuis én die van het buitenland.

Test je kennis

Doe de quiz en ontdek hoe goed jij op de hoogte bent van koninklijke schandalen en affaires, kom erachter hoe je leert om een koning(in) te zijn en ontdek een nieuwe generatie mannen met blauw bloed: je leest het allemaal in Libelle Royal.

Je kunt het magazine kopen in de winkel of nu bestellen met 20% korting via lossebladen.nl voor €6,39.-

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden