OLST-WIJHE, 14-09-2021, Salland

Koning Willem Alexander en Koningin Maxima tijdens een streekbezoek aan het zuidelijk deel van Salland in Overijssel. Het Koninklijk Paar bezoekt de gemeenten Deventer, Raalte en Olst-Wijhe.  
FOTO: Brunopress/Patrick van Emst

King Willem Alexander and Queen Maxima during a regional visit to the southern part of Salland in Overijssel. The Royal Couple visits the municipalities of Deventer, Raalte and Olst-Wijhe. 

Op de foto: Koninklijk paar bezoekt IJsselhoeve De Riet, aanpassingsvermogen van agrarische ondernemers en Landgoed De Haere, aanpassingsvermogen van een veranderend buitengebied Beeld Brunopress/Patrick van Emst
OLST-WIJHE, 14-09-2021, SallandKoning Willem Alexander en Koningin Maxima tijdens een streekbezoek aan het zuidelijk deel van Salland in Overijssel. Het Koninklijk Paar bezoekt de gemeenten Deventer, Raalte en Olst-Wijhe. FOTO: Brunopress/Patrick van EmstKing Willem Alexander and Queen Maxima during a regional visit to the southern part of Salland in Overijssel. The Royal Couple visits the municipalities of Deventer, Raalte and Olst-Wijhe. Op de foto: Koninklijk paar bezoekt IJsselhoeve De Riet, aanpassingsvermogen van agrarische ondernemers en Landgoed De Haere, aanpassingsvermogen van een veranderend buitengebiedBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Jaar na ophef

Máxima en Willem-Alexander vliegen in december weer naar Griekenland, maar niet voor vakantie

Het is een jaar geleden dat koningin Máxima en koning Willem-Alexander hun omstreden reis naar Griekenland maakten. Nu gaan ze binnenkort weer naar het populaire vakantieland. Deze keer om een andere reden.

Eva BredaBrunopress/Patrick van Emst

Eens per jaar vertrekken Willem-Alexander en Máxima met hun drie dochters naar Griekenland. Zij vieren daar vakantie in hun persoonlijke vakantievilla in Peloponnesos. Vorig jaar zorgde die vakantie voor de nodige ophef.

Staatsbezoek

Voor het eerst sinds de ophef, vliegt het koningspaar weer naar Griekenland. Al zal hun trip deze keer voor minder verontwaardiging zorgen. Er staat namelijk geen vakantie op de planning, maar een heus staatsbezoek.

Besprekingen

Op uitnodiging van Katerina Sakellaropoulou, de president van Griekenland, zal het koningspaar het Mediterraanse land bezoeken. Tijdens de trip, die plaatsvindt van 13 tot en met 15 december, staan een aantal besprekingen rondom belangrijke thema’s op de agenda. Zo is er onder andere aandacht voor migratie en mensenrechten, duurzaamheid en economie en innovatie.

Ontspanning

Het is nog onduidelijk of er tussen de bedrijven door nog tijd is voor Willem-Alexander en Máxima om even te ontspannen. Of een bezoekje aan hun vakantiehuis, lievelingsrestaurant of boot er dan nog in zit, is niet bekend. Wat we wel al zeker weten is dat we uitkijken naar de zomerse outfits van onze koningin. Als ze er net zo stijlvol uitziet als ze een jaar geleden op Griekenland deed in haar bijzondere jurk met print, belooft dat veel goeds!

Met je ouders op vakantie als tiener? Zo staan de prinsessen erin.

Bron: AD.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden