Prinses Charlene Beeld Getty Images
Prinses CharleneBeeld Getty Images

Prinses Charlene is, mét nieuw kapsel, terug in Monaco

Prinses Charlene is terug in Monaco. Nadat ze in januari naar Zuid-Afrika vertrok en maandenlang wegbleef om gezondheidsredenen, is ze zondagavond weer geland op Franse bodem. En ze ziet er anders uit, want ze is nu brunette!

Anne-Flore MullerGetty Images

Dat meldt de Franse nieuwswebsite Nice Matin.

Ziekteperiode

In januari reisde prinses Charlene af naar Zuid-Afrika, zonder haar man prins Albert en de tweeling. Ze ging erheen voor haar stichting, met de missie om Afrikaanse stropers te stoppen. De prinses werd voor haar retour naar Frankrijk echter getroffen door een heftig KNO-virus.

Roddels

Meerdere keren moest ze worden geopereerd, waardoor het voor haar gezondheid onmogelijk was om per vliegtuig terug te reizen. Dit zorgde langere tijd voor geruchten over huwelijksperikelen en zelfs een scheiding van prins Albert werd meermaals genoemd in de media.

Terugreis

Maar nu is ze terug. In goede gezondheid, en niet langer als blondine maar met een nieuwe bruine coupe. Zondagavond om 22.00 kwam ze op het vliegveld in Durban aan, om daar om 22.40 met het vliegtuig richting Europa te gaan.

Nieuwe coupe

Op het vliegveld werd Charlene opgewacht door prins Albert en haar kinderen, waarmee de geruchtenmolen (tijdelijjk) tot stilstand kwam. En ze werd door Nice Matin op de kiek gezet, waardoor we al een kleine blik op haar nieuwe korte bruine coupe kunnen werpen:

Onze koningin Máxima en prinses Charlene van Monaco hebben verrassend veel met elkaar gemeen. Charlene heeft dan ook een bijzondere band met onze koningin. Libelle’s Anne-Flore vertelt je er alles over in deze video.

Bron: Nouveau

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden