Prinses Charlène is opgenomen in een kliniek Beeld Corbis via Getty Images
Prinses Charlène is opgenomen in een kliniekBeeld Corbis via Getty Images

Het mysterie van Monaco

Prinses Charlene is opgenomen in een kliniek

In Monaco heerst al een aantal dagen een groot mysterie rondom de verblijfplaats van prinses Charlene. Nu blijkt dat de prinses is opgenomen in een kliniek omdat ze oververmoeid is.

Tara StokdijkCorbis via Getty Images

Prins Albert liet eerder al weten dat Charlene niet in Monaco is. Hij vertelde dat ze op een geheime locatie verblijft waar ze herstelt van “vermoeidheid die niet alleen fysiek is”, maar dat het om een kliniek gaat liet hij toen nog achterwege.

Charlene is niet in Monaco

Prinses Charlene verbleef 10 maanden lang in Zuid-Afrika. In eerste instantie voor vrijwilligerswerk, maar vanwege verschillende ontstekingen waaraan ze uiteindelijk geopereerd moest worden, moest ze in het land blijven. Tenminste, dat is het verhaal vanuit de royals. Na tien maanden weg te zijn geweest van man en kinderen zou Charlene eindelijk weer met ze herenigd zijn in Monaco. Al snel bleek dat ze nu helemaal niet bij haar gezin is.

Geheime locatie

In een interview gaf Albert toe dat Charlene weer weg is van hem en de kinderen en in rust en kalmte herstelt van vermoeidheid. “Ze is beter, maar ze heeft nog steeds rust en vrede nodig. Ze is niet in Monaco, maar we zullen haar binnenkort bezoeken”, vertelt hij.

De tweeling

Hij voegt eraan toe dat hun kinderen, tweeling Jacques en Gabriella, hebben geleden onder de afwezigheid van hun moeder. Daarom heeft hij in die periode een actievere ouderrol op zich genomen. “Voor mij is het vrij eenvoudig: mijn prioriteit is mijn gezin”, aldus de prins.

Geen spijt

Hij vervolgt: “Dit is een buitengewoon belangrijke tijd in het leven van de kinderen en de manier waarop ze opgroeien helpt hen de wereld te zien. Als een van de ouders om medische redenen weg is, moet de andere ouder er zijn. Ik heb te veel vrienden en kennissen me horen vertellen dat ze wilden dat ze er op een bepaalde leeftijd voor hun kinderen waren geweest, in beslag genomen door hun werk of hun professionele leven. Ik wil deze spijt niet hebben.”

Wat is er toch aan de hand met prinses Charlene? Royaltyreporter Rick Evers vat alles samen:

Bron: Daily Mail.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden