Prinses Charlene van Monaco rouwt: “Mijn lieve vriend, je zal worden gemist” Beeld Getty Images
Prinses Charlene van Monaco rouwt: “Mijn lieve vriend, je zal worden gemist”Beeld Getty Images

Rouwende royals

Prinses Charlene over overleden Desmond Tutu: “Mijn lieve vriend, je zal worden gemist”

Afgelopen zondag overleed aartsbisschop Desmond Tutu op 90-jarige leeftijd. Verschillende royals staan stil bij dit overlijden. Zo ook prinses Charlene van Monaco.

Tara StokdijkGetty Images

Op Instagram deelt de prinses, die momenteel in een kliniek verblijft om te herstellen van onder meer oververmoeidheid, twee foto’s van haar en Desmond Tutu samen. Bij de beelden schrijft ze: “Mijn lieve vriend, je zal worden gemist. Ik weet dat je nu bij Onze Vader bent. Ik zal altijd warme herinneringen van ons samen koesteren. Jouw lach zal voor altijd in mijn hart blijven.”

Harry en Meghan

Ook Harry en Meghan hebben een statement naar buiten gebracht over het overlijden van Desmond Tutu: “Aartsbisschop Tutu zal worden herinnerd om zijn optimisme, morele kompas en vrolijkheid. Hij was een icoon voor gelijkheid en geliefd over de hele wereld.”

Aanstekelijke lach

In het statement blikken de Duke en Duchess van Sussex terug op een bijzonder moment: “Twee jaar geleden hield hij onze zoon Archie vast toen we in Zuid-Afrika waren. ‘Arch and The Arch’, grapte hij, terwijl zijn aanstekelijke lach de kamer vulde en hij iedereen op z’n gemak liet voelen. Hij bleef een vriend en zal erg worden gemist.”

Het moment waar in het statement naar verwezen wordt. Beeld WireImage
Het moment waar in het statement naar verwezen wordt.Beeld WireImage

De bijzondere band tussen Charlene van Monaco en Máxima.

Bron: Vorsten, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden