Lady Di nam persoonlijke tapes op voor toekomstige vrouwen van haar zoons Beeld Bettmann Archive
Lady Di nam persoonlijke tapes op voor toekomstige vrouwen van haar zoonsBeeld Bettmann Archive

Prinses Diana nam persoonlijke tapes op voor toekomstige vrouwen van haar zoons

Prinses Diana was dol op haar zoons William en Harry, die hun moeder veel te jong hebben moeten verliezen. Gelukkig was Diana zo slim om bij leven persoonlijke boodschappen op te nemen.

Tara StokdijkBettmann Archive

Dit deed ze voor haar kinderen, maar - bijzonder genoeg - ook voor hun toekomstige vrouwen.

Tapes prinses Diana

De prinses liet zich inspireren door de documentaire die over haar werd gemaakt door schrijver en journalist Andrew Morton. Het bracht haar op het idee om ook zulke banden op te nemen voor haar kinderen.

Paranormaal

Natuurlijk wist de prinses niet dat ze jong zou sterven. Toch lijkt het erop dat ze hoopte William en Harry middels de banden steun en advies te kunnen geven, in het geval zij weg zou vallen. Een insider laat aan OK! Magazine weten dat het zomaar zou kunnen dat Diana wel degelijk aanvoelde dat ze er niet altijd voor haar zoons zou gaan zijn. “Hoe ongelooflijk het ook is, het is alsof Diana aanvoelde dat ze jong zou sterven. Ze was erg geïnteresseerd in de geestenwereld en paranormale gebeurtenissen”, aldus de bron. Ook zou Diana het een hilarisch idee hebben gevonden om ‘die zeurende moeder’ te zijn die ook na haar dood met (ongevraagde) adviezen op de proppen komt. En zou Diana graag speculeren met wat voor meisjes haar zoons later thuis zouden komen.

Tape voor Kate

Voor William dacht ze aan een vrouw die mooi, slim en onafhankelijk is. Dat is met Kate Middleton zeker goedgekomen. Diana maakte naar verluidt ook een tape die rechtstreeks gericht is aan Kate. Hierin zou ze adviezen geven over hoe het is om te trouwen met een royal en in de koninklijke familie terecht te komen.

Moederlijke wijsheid

Volgens de bron spreekt Diana in de video’s vanuit haar hart. Zo zou ze onder andere tegen Kate zeggen dat het een hoop geduld, begrip, vertrouwen, loyaliteit en liefde kost om een huwelijk in het publieke oog te laten slagen én de druk van het koninklijk huis aan te kunnen.

7x gekopieerd: Kate in outfits geïnspireerd op Diana:

Bron: Beaumonde

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden