Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Zzz... 5 tips om lekker te slapen

In een rustige, opgeruimde slaapkamer slaap je het lekkerst. Met deze vijf tips ben je in dromenland voordat je hoofd het kussen raakt.

Libelle samen met VT wonen

  1. Kleuren hebben veel invloed op hoe je je voelt. Van rood bijvoorbeeld word je actief, dat is dus niet de handigste kleur voor de slaapkamer. Volgens een van de vele onderzoeken die er is gedaan naar de invloed van kleur op je nachtrust, blijkt dat blauw een uitstekende kleur is voor je slaapkamer. Nu hoef je niet meteen je hele slaapkamer over te schilderen. Begin gewoon bij je dekbedovertrek!
  1. Slapen in een rommeltje doet je geen goed. Die berg met kleding op de grond blijft maar aandacht trekken en vraagt erom om opgeruimd te worden. ’s Avonds niet meer de puf om alles in de wasmand te gooien of uit te hangen? Dat los je op met een kledingrek.
  1. Een goede nachtrust begint met een goed bed. Word je elke ochtend doodmoe wakker terwijl je toch voldoende geslapen hebt, dan is het misschien tijd voor een nieuw bed. Wij zijn verliefd op deze boxspring. Hij is lekker breed, heeft twee pocketveringmatrassen én een topper. De boxsprings zijn elektrisch verstelbaar. Het hoofdbord met knopen geeft hem een stoere uitstraling.
  1. Maak je bed extra comfortabel door er lekker veel kussens op te leggen. Een ijsblauw kussen bijvoorbeeld, die mooi past bij een blauw plaid. Mooi, maar ook fijn als je net als wij het eerste kwartier in bed ijskoude voeten hebt.
  1. Is jouw nachtkastje ook een verzamelplek van boeken, tijdschriften, haarelastieken en lippenbalsem? En komt bovenop die stapel dan ook nog je mobiel aan de oplader te liggen? Kies een nachtkastje met la of klep waar je spullen ín kunnen. Zo kijk je ’s ochtends als je wekker gaat niet tegen een stapel spullen aan.

  Waar vind ik deze spullen?
  Wil je meteen aan de slag? Goed nieuws: bij het meest veelzijdige woonmerk van Nederland – vtwonen.nl – koop je tot en met 22 november heel veel slaapkameritems met 20% korting. In deze unieke one stop shop vind je niet alleen heel veel woonproducten, maar ook inspiratie en praktische informatie. Wees er snel bij, want op = op!

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien