Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dit is alles wat je moet weten over het aanpakken van rimpels

Voor haar werk is visagist Carmen Zomers de hele dag door bezig met uiterlijke verzorging en make-up. Ze vindt het belangrijk om, voordat ze make-up opbrengt, haar huid optimaal te verzorgen met een goede anti-rimpelcrème. In deze video laat ze zien waarom het belangrijk is een dagcrème te gebruiken én hoe je deze het beste aanbrengt.

Libelle samen met L’Oréal Paris

Hoe werkt een dagcrème?
Zon, wind, regen: onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei factoren die de huid geen goed doen. Met een goede dagcrème bescherm je de huid tegen deze invloeden van buitenaf, bevorder je de groei van nieuwe huidcellen en houd je het vochtgehalte van je huid op peil.

Met factor
We weten allemaal dat de uv-stralen van de zon ervoor zorgen dat de huid sneller oud wordt. Om dat te voorkomen, is het verstandig om
altijd een dagcrème te gebruiken met een SPF-factor om de huid optimaal te beschermen.

Van binnen naar buiten
Breng ’s ochtend na het douchen een dagcrème aan op het gezicht en de hals en masseer met ronddraaiende bewegingen van binnen naar buiten. Zo wordt overtollig vocht afgevoerd dat zich in de nacht in het gezicht heeft opgehoopt en kun je de dag stralend beginnen!

Revitalift Laser X3
De Laser X3 dag- en nachtcrème van L’Oréal Paris is geschikt voor vrouwen van 40 jaar en ouder. X3 verwijst naar de drievoudige werking: vermindering van rimpels, versteviging van de huid en een verbeterde huidtextuur. Kraaienpootjes en frons- en voorhoofdrimpels worden zichtbaar minder. De huid voelt direct frisser en gladder en is tot 48 uur intens gehydrateerd. Hij is er ook met SPF 20 voor extra bescherming!

 

 

 

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien