Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Déze film met Michelle Williams en Julianne Moore wil je zien deze herfst

Nu de dagen weer korter en donkerder worden, is het heerlijk om de bioscoop in te duiken voor een goede film. Onze tip: After the Wedding

Libelle samen met Dutch FilmWorks

De hoofdrollen in deze film worden gespeeld door twee topactrices. Michelle Williams kennen we uit films als The Greatest Showman en Manchester by the Sea, en werd al vier keer genomineerd voor een Oscar. Julianne Moore won al eens een Oscar voor haar hoofdrol in het ontroerende Still Alice.

Noodlijdend weeshuis
De film After the Wedding vertelt het verhaal van Isabel (Michelle Williams), de manager van een weeshuis in Calcutta. Ze wordt door zakenvrouw Theresa (Julianne Moore) uitgenodigd om naar New York te komen, om te praten over een donatie voor het weeshuis. Theresa wil Isabel verbinden aan haar organisatie, in ruil daarvoor zal ze het noodlijdende weeshuis voorzien van flink wat financiële ondersteuning.

Een groot geheim
De keuze dat zij haar weeskinderen dan niet meer kan bezoeken, maar het weeshuis daarmee wél kan redden, is moeilijk voor Isabel. Helemaal als ze wordt uitgenodigd voor de bruiloft van Theresa’s dochter, een dag na de meeting. Op de bruiloft blijkt Theresa getrouwd te zijn met Oscar, de ex van Isabel waarmee ze een groot geheim deelt…

Familieproject
De film is een Amerikaanse remake van een gelijknamige Scandinavische film, destijds geregisseerd door Suzanne Bier. Zij schreef ook nu het script.

Een groot verschil met de Scandinavische film is dat de hoofdpersonages toen twee mannen waren. Leuk weetje: de film werd een heus familieproject voor Julianne Moore, want de regisseur is dit keer Bart Freundlich, haar eigen man. En ook hun 17-jarige dochter Liv was betrokken bij de film als productie-assistent.

Op naar de bioscoop
Benieuwd welk geheim Isabel en de man van Theresa delen en hoe het afloopt met het weeshuis? After the Wedding draait vanaf 3 oktober in de bioscoop.

Dutch Film Works After the Wedding

Koen Wauters: “De geboorte van mijn dochter was absurd en fantastisch”

Koen Wauters - libelle

Premium

Koen Wauters (52) vormt met zijn broer Kris de Vlaamse band Clouseau. Onlangs verscheen hun album Tweesprong, waarmee ze door België en Nederland toeren. Koen heeft een dochter en een zoon: Zita (15) en Nono (13).

Waarom moeten we naar jullie Tweesprong komen?
“Omdat het lang geleden is dat je bent geweest, denk ik. En we zijn nog altijd die sympathieke Belgen dus dat kan alleen maar een leuke avond opleveren.”

Wat is daarbij de grootste uitdaging?
“De nummers die de mensen niet kennen, zó te brengen dat het publiek er plezier

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien