Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Angelique dekt een romantische Valentijnstafel in ‘Atelier Libelle’

Je kunt deze Valentijnsdag natuurlijk weer kiezen voor jullie favoriete restaurant. Maar nog leuker is het om je  partner dit jaar op een écht persoonlijke en originele manier te verrassen. Zo ga je zelf aan de slag.

Libelle samen met edding

In de nieuwe rubriek ‘Atelier Libelle’ biedt redactiemanager Angelique inspiratie voor leuke DIY’s. Dit keer een DIY in het teken van de liefde.

Porselein beschilderen
Blijf deze Valentijnsdag lekker binnen, want met z’n tweetjes kan het thuis ook heel romantisch zijn. Hoe leuk is een romantisch diner met je lief én zelfbeschilderd servies bijvoorbeeld? Persoonlijker wordt het niet. Libelle’s Angelique ging je voor en gebruikte porseleinstiften om haar servies te decoreren.

Oefening baart kunst
Probeer voor je aan de slag gaat wat designs uit op papier, oefening baart immers kunst. Maak een schaaltje, koffiebeker, theepot of een ander object grondig schoon om vingerafdrukken of vetsporen te verwijderen. Nu kun je naar hartenlust gaan decoreren met de porseleinstiften, die verkrijgbaar zijn in maar liefst 15 kleuren.

Crea bea
Door de flexibele penseelpunt kun je met porseleinstiften zowel grote vlakken als fijne lijntjes kleuren. Dat werkt wel zo prettig. Als je klaar bent laat je de beschildering 15 minuten drogen. Vervolgens laat je je creatie 25 minuten in de oven uitharden (op 160˚C), dan kunnen de spullen later gewoon in de vaatwasser. Ideaal. Nog even laten afkoelen en dan is het tijd om de tafel te dekken. Fijne Valentijn!

Let op:

  • Vermijd het decoreren van gedeelten van het porselein die worden gebruikt om te snijden, eten of drinken. Decoreer bijvoorbeeld de rand van een bord of de buitenkant van een mok.
  • Stop het gedecoreerde object in de vaatwasser en was het niet af met een afwasborstel (of een andere voorwerp dat wrijving veroorzaakt).
  • Probeer het object vrij in de vaatwasser te plaatsen, zonder dat het andere objecten aanraakt.

edding porseleinstiften

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien