Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

5 babyproducten waar we als volwassene ook heel blij van worden

Er gaat niets boven de geur van babyproducten. Maar waarom zou je die alleen maar gebruiken voor je baby? Wist je dat veel babyproducten óók zeer geschikt zijn om zelf te gebruiken? Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje.

Libelle samen met Sudocrem

Babyolie
Waterproofmascara verdwijnt als sneeuw voor de zon met een scheutje babyolie op een wattenschijfje. Of gebruik babyolie voor een ontspannende massage voor jezelf of voor je partner. Maar wist je dat het ook uitstekend werkt om roestvrijstalen producten in je keuken weer schoon en glimmend te maken? Even uitwrijven met een droge doek en alles glimt en glanst weer.

Babypoeder
Babypoeder is niet alleen noodzakelijk voor kleine baby’s, maar werkt ook prima als droogshampoo (let op: gebruik het alleen op blond haar!) of als middel om vetvlekken mee te behandelen. Maar je kunt babypoeder ook gebruiken als een goedkope primer voordat je ogenschaduw opbrengt. Door het kleine beetje poeder op je ooglid wordt de vettigheid opgenomen. Zo blijft je ogenschaduw veel langer zitten. Ideaal!

Babydoekjes
Wie kent ze niet, de multi-inzetbare babydoekjes? Want naast dat je de vieze toet of handjes van je kind ermee afveegt, kun je het zelf ook gebruiken om je even op te frissen op een warme zomerdag bijvoorbeeld. Of geef je modderige schoenen er een opknapbeurt mee.

Babyshampoo
Sta je deze zomer op de camping en wil je even snel een handwasje doen, maar heb je geen wasmiddel bij de hand? Dan biedt een scheutje babyshampoo uitkomst. In de winter ook perfect als wasmiddel voor je mooie wollen en kasjmieren truien. Nog een tip: met babyshampoo spoel je in een handomdraai je vuile make-up kwasten schoon.

Sudocrem
Het bekende grijze potje beschermt niet alleen de billetjes van je baby bij luieruitslag, maar wist je dat je Sudocrem ook uitstekend kunt gebruiken als je zelf last hebt van een ruwe, schrale, gevoelige of geprikkelde huid? De crème voedt de huid van binnenuit en ondersteunt het herstellend vermogen. het bevat geen parfum, maar natuurlijke lavendelolie, waardoor het ook nog eens lekker ruikt.

 

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien