Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Denim op denim is dé voorjaarstrend en dit zijn de leukste items

Nu de winter bijna ten einde is, kijken we weer uit naar het voorjaar en natuurlijk de nieuwste modetrends. Eentje waar we komend seizoen niet omheen kunnen én heel blij van worden, is de denim op denim trend. 

Libelle samen met Miss Etam

Krijg je meteen flash backs naar de ietwat foute 90’s? Niet nodig. Dit keer is de trend een stuk stijlvoller én stoerder. Als je onderstaande tips aanhoudt, kan het niet fout gaan. En om het extra makkelijk te maken, delen we ook de leukste items die je meteen in je kast wilt hangen.

Tip 1: speel met kleuren

Vind je zoveel blauw bij elkaar nog een beetje spannend of lastig? Combineer een mooie blauwe jeans dan met een wit spijkerjasje, of ga voor een grijze jeans onder een blauwe spijkerblouse. Op deze manier zit je eigenlijk altijd goed.

Tip 2: ga voor verschillende tinten

Een complete blauwe outfit kan juist ontzettend tof én van nu zijn, maar kies dan wel verschillende tinten. Anders wordt het wel erg matchy-matchy. Ga bijvoorbeeld voor een gebleekte denim blouse op een donkere jeans of rok. En over het algemeen geldt: een lichte kleur trekt de aandacht, een donkere kleur heeft een afslankend effect. Wil je een bepaald lichaamsdeel camoufleren of juist accentueren? Dan kun je hier rekening mee houden in je kleurkeuze.

Tip 3: denk aan de accessoires

Accessoires maken je outfit af, maar maak het niet te bont door deze ook nog in het jeansblauw te kiezen als je voor een volledige denim outfit gaat. Een subtiele riem kan je outfit wel helemaal af maken. Bruine accessoires doen het altijd goed in combinatie met blauw. En een stoere spijkerkraag onder een simpele trui geeft je outfit een speels effect.

Een nieuwe outfit met 15% korting
Geen garderobe is compleet zonder dé perfecte jeans. Bij Miss Etam hebben ze talloze kleuren en modellen, zodat er zeker eentje bijzit die perfect bij jouw figuur past. En je vindt er eindeloos veel items om je favoriete jeans mee te combineren. Schrijf je voor het shoppen even in als member, want dan krijg je t/m 23 februari maar liefst 15% korting op álle denim. Altijd fijn!

In onderstaande video laat Miss Etam’s head of design Nicole zien hoe je met denim je taille kunt benadrukken en maakt ze nóg meer leuke combinaties.

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien