Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Deze 5 items vergeet je altijd op vakantie (maar nu niet!)

Vakantie is natuurlijk heerlijk, maar de inpakstress van tevoren kunnen we missen als kiespijn. Op deze manier maak je het jezelf iets gemakkelijker.

Een paar dagen voor vertrek raak je verloren in checklists van spullen die je echt niet mag vergeten voor op vakantie. En dus ren je een dag van tevoren nog gehaast naar de drogist, de apotheek, de kampeerwinkel, de supermarkt en de kiosk om de laatste dingen in te slaan. Het gevolg van al die last-minute handelingen? Inderdaad, dat je de helft alsnog vergeet. Dit zijn de 5 items die iedereen weleens vergeet mee te nemen op vakantie (iets dat jou dit jaar níét meer zal gebeuren!).

Advertentie

1. Een mobiele oplader

Superhandig, die dingen, we zijn immers bijna allemaal hartstikke mobiel. Behalve als je ze niet meeneemt. Of van tevoren je spul vergeet op te laden.

2. Je tandenborstel

Je hebt pilletjes ingeslagen tegen de meest exotische aandoeningen, tijdschriften voor een heel jaar op voorraad en kilo’s aan kleurrijk snoep in huis gehaald om de kinderen zoet te houden, maar je tandenborstel, die ligt nog op het badkamerplankje thuis. Herkenbaar?

3. Oordoppen

En reken maar dat je die dingen mist als je iedere ochtend rond 5.00 uur gewekt wordt door een overenthousiaste vogel naast de tent. Of door het groepje 16-jarigen in de hotelkamer naast je, die er nét even een ander ritme op nahouden.

4. Anti-muggenspray

Heerlijk voor de tent of op het balkon relaxen met een kaarsje, een kaasje, een drankje en… muggen. Ze kunnen een romantische zomeravond behoorlijk vergallen – in het bijzonder als je de anti-muggenspray bent vergeten.

5. Zonnebril

Het is zo vanzelfsprekend dat je op vakantie je zonnebril meeneemt, dat het niet eens meer in je opkomt de bril in je tas te stoppen. En daar gaat het mis. Er zit ‘helaas’ niets anders op dan tax-free zonnebrillen shoppen. Ja, echt héél erg balen inderdaad. Staat deze een beetje leuk? Oe, die daar is ook mooi…

Het goede nieuws: je bent niet de enige. Bol.com deed onderzoek en concludeerde het volgende:

– 45% vergeet altijd wel iets ter voorbereiding op een dagje uit of vakantie;
– 27% vindt het vervelend dat hij/zij voor de vakantie langs verschillende winkels moet om inkopen te doen;
– 65% trekt altijd een extra dag uit om boodschappen en voorbereidingen te doen voor de vakantie;
– 42% besteedt de tijd die de voorbereidingen kosten liever op zijn/haar vakantieadres.

Ken je trouwens deze slimme manieren om je koffer in te pakken al?

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

Speel hier de Zweedse puzzel van zaterdag 18 januari

Zweedse puzzel Libelle

Premium

Zin om lekker te puzzelen dit weekend? Waag je aan deze topper van een Zweedse puzzel.

Na aankoop heb je 7 dagen om 'm af te maken. Zet 'm op!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien