Lion King de musical, 2e kaart halve prijs >

Zoek binnen:

Zitten deze dingen ook áltijd in jouw tas?

Ga jij de deur weleens uit zonder je tas? Waarschijnlijk maar zelden. De meeste vrouwen slepen dagelijks aardig wat mee, gemiddeld wel 2,4 kilo. Hoewel de inhoud bij iedereen anders is, zitten deze dingen ongetwijfeld ook altijd in jouw tas. 

Libelle samen met Fruittella

Portemonnee & sleutels
Als een van deze twee items niet in je tas zit, schiet je waarschijnlijk gelijk in een kleine paniekaanval. Help! Het makkelijkst is om ze altijd in hetzelfde vakje op te bergen, zodat je niet heel je tas hoeft om te keren op zoek naar je autosleutels. Ook handig: een sleutelhanger met extra haakje aan je sleutelbos, zodat je ‘m op een vaste plek in je tas kunt vastmaken.

Iets lekkers voor onderweg
Niets zo irritant als stilstaan in een lange file en niets lekkers bij je hebben. Onze tip: de nieuwe Fruittella’s. Ze bevatten 30% minder suiker* en zijn nog altijd even lekker als voorheen.”Lekker fris, en toch zoet”, vindt ook Sylvia (62) als ze ze test**. Daarnaast zitten de nieuwe Fruittella’s in een hersluitbare stazak die handig is voor onderweg en zijn er ook in een fijne mini-variant.

Leesbril
Grabbel jij ook gelijk in je tas als je een verpakking moet lezen in de supermarkt, een smsje wilt versturen of een tijdschrift wilt lezen in de trein? En hoewel je thuis wel tien leesbrillen hebt liggen, kun je er nooit een vinden als je ‘m nodig hebt. Standaard in je tas doen dus. Het liefst in een opvallende koker zodat je gelijk beet hebt.

Telefoon & oplader
Weet je nog, die tijd dat je op zoek moest naar de dichtstbijzijnde telefooncel als je buiten liep en iemand wilde bereiken? Nu gaan er elke dag tientallen berichtjes, foto’s en likes heen en weer en levert een lege telefoon de nodige stress op. Met een mobiele oplader in je tas kun je je telefoon altijd en overal opladen. Wél even opletten dat je oplader niet precies leeg is als je ‘m meeneemt.

Toilettasje 
De een sleept haar complete toilettas met make-up, crèmes en haarborstel iedere dag mee, de ander heeft voldoende aan alleen mascara of lippenbalsem. In ieder geval niet vergeten zomers: een zonnebrandcrème mini voor als je onverwachts op het terras belandt.

Fruittella packshot

De nieuwe Fruittella’s bevatten 30% minder suiker* en zijn gemaakt met fruitsap en natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Ze zijn verkrijgbaar in een handige hersluitbare stazak in de smaken Strawberry en Summerfruits en Mini.

Proef met korting
92% van de testers** vindt Fruittella 30% minder suiker (erg) lekker. Probeer nu zelf voor €1,- met SCOUPY. Koop waar jij maar wilt, upload de kassabon en krijg binnen 48 uur het verschil terug. Ook meedoen? Download de gratis Scoupy-app of ga naar Scoupy.nl.
Op=op. Max. 1 deelname p.p. Zie Scoupy.nl voor alle voorwaarden.

*Ten opzichte van de standaard Fruittella.

**Op basis van onderzoek onder 319 Nederlanders door Hettestpanel.nl, onderdeel van Sanoma, in mei 2017.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien