Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Dokter Rutger gaat iets bijzonders doen waar hij als kind al van droomde

We kennen Dokter Rutger als huisarts én vlogger van Libelle TV. Maar voordat hij besloot huisarts te worden had hij een andere droom…

Libelle met Artsen zonder Grenzen

Als kind droomde hij er namelijk al van om bij The Flying Doctors te werken. En die droom komt nu alsnog een beetje uit, want hij mag met Artsen zonder Grenzen (AzG) mee naar een vluchtelingenkamp op Lesbos. Om te zien onder welke omstandigheden de mensen daar leven, en wat AzG allemaal voor hen doet.

Bijzonder werk
Het verschil maken voor mensen in nood, dat is wat AzG wil bereiken. Ze verlenen medische hulp aan mensen die dit hard nodig hebben, maar niet krijgen: in oorlogs- en conflictsituaties en op plekken waar mensenlevens worden bedreigd, en altijd los van ras, geloof of politieke voorkeur.

Op de hoogte blijven van het bijzondere werk van Artsen zonder Grenzen? Volg ze op Facebook op bezoek de website voor meer informatie of om een donatie te doen.

Artsen zonder Grenzen

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien