Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Wie maakt het gezelligste raam van de straat? Doe mee en maak kans op mooie prijzen

Zo leuk om te doen: tekenen of schrijven op het raam. We geven je hier enkele tips om een gezellige raamtekening te maken. Tijdens de Raamtekenweken kun je er ook nog eens mooie prijzen mee winnen. Laat die creativiteit maar stromen!

Libelle samen met edding

Laat je creativiteit de vrije loop
Het leuke van raamtekenen is dat je het zo gek kunt maken als je zelf wil. Laat je inspireren op internet of maak een tekening uit de losse pols. Je kunt ook gebruik maken van de gratis sjablonen op de site. Deze kun je uitprinten, op het raam plakken en ze zo gemakkelijk overtrekken met de krijtmarker.

Speciale krijtstift
Niet alle stiften zijn geschikt voor op je raam. De krijtmarkers van edding zijn speciaal ontwikkeld voor glas en dus goed te gebruiken voor je tekening. Je hebt ze in verschillende mooie kleuren om je tekening net wat extra’s te geven. Handig: met een vochtige doek is de raamtekening weer eenvoudig te verwijderen.

Schoon raam
Meteen een goede reden om je ramen te zemen: begin altijd met een schoon raam, zodat de stift goed blijft zitten. En als de buitenramen schoon zijn, is je tekening ook nog eens goed zichtbaar voor de hele straat.

Eenvoudig meedoen en winnen
Post t/m 21 december 2018  foto’s van je raamtekeningen op social media met #raamtekenweken en maak kans op gave prijzen.

Teken, fotografeer en post met #raamtekenweken 

Kijk voor de voorwaarden, sjablonen en geschikte stiften op raamtekenweken.com

edding porseleinstiften

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien