Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Gek op koffie en zin in een dagje uit naar keuze t.w.v. € 500,-? Doe mee en win!

Zijn jij en je vriendin/ (schoon)zus/ buurvrouw/ tante of moeder echte Senseo koffieleuten en plannen jullie zo nu en dan een momentje samen om weer even goed bij te kletsen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Libelle samen met Senseo

Wie zoeken we?
Leuke dames die een bijzonder koffiemoment delen met een vriendin/(schoon)zus/buurvrouw/tante én daarover willen vertellen in Libelle. Jullie gaan samen met een kopje Senseo koffie op de foto in Libelle en uiteraard worden jullie geïnterviewd over jullie band. De fotografie vindt tussen nu en half juli plaats, dus je dient dan wel beschikbaar te zijn.

Vind je het leuk om mee te doen? Vul dan hieronder je gegevens in en wie weten nemen we binnenkort contact met je op. Het verhaal dat geplaatst wordt in Libelle wint tevens een dagje uit naar keuze t.w.v. € 500,-.

  • Vertel iets over jezelf en over degene met wie je graag koffie drinkt. Waarom is jullie verhaal zo bijzonder?
  • Upload hier een foto van jullie samen.

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien