Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

17x handige bakspullen voor een feestmaand met een gouden randje

Een chique taart, koekjes voor in de kerstboom of vrolijke cupcakes? Deze handige bakspullen zijn de perfecte keukenhulpjes voor een feestmaand met een gouden randje.

Libelle samen met Blokker

En ze doen het natuurlijk ook goed als sinterklaas- of kerstcadeautje voor iemand die graag in de keuken staat.

Ga voor goud

Met deze goudkleurige bakvormen met antiaanbaklaag ziet alles uit de oven er meteen feestelijk uit. Met de goudkleurige uitsteekvormpjes bak je koekjes voor in de kerstboom: gaatje erin, lintje erdoor, ophangen maar!
Deze producten zijn exclusief in de winkels van Blokker verkrijgbaar.

Voor het zwaardere werk

Een krachtpatser van een keukenmachine die kan mengen, kloppen en kneden of een handzame mixer met vijf snelheden: deze fijne apparaten nemen het zwaardere bakwerk voor je uit handen.

Handige hulpjes

De juiste tools zijn het halve werk. Met deze handige hulpmiddelen worden je decemberbaksels dit jaar extra mooi. Het siliconen bakgereedschap voorkomt krassen in schalen en pannen en is nog makkelijk schoon te maken ook.
De cupcake- en prikkerset en de rode siliconen producten zijn exclusief in de winkels van Blokker verkrijgbaar. 

Blokker heeft alles in huis
Van keukenapparatuur waar we niet zonder kunnen tot inspirerende woonaccessoires volgens de laatste trends: Blokker heeft alles in huis voor een écht thuis. Met meer dan 400 winkels is er altijd wel een Blokker in de buurt, of shop online op Blokker.nl.

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien