Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Het leukste cadeau voor je moeder maak je natuurlijk zelf

In de rubriek ‘Atelier Libelle’ laat Sara Bartels je de allerleukste en creatiefste DIY’s zien. Vandaag gaat ze aan de slag voor de belangrijkste persoon in haar leven.

Libelle met edding

Een bosje bloemen voor je moeder? Dat kan leuker, toch? Wat dacht je van een zelfgemaakt boeket op papier.

Bloemenpracht
In de Colour Happy Big Box van edding zitten 60 stiften en pennen waarmee je echte kunstwerken kunt creëren. Zoek bijvoorbeeld op Pinterest of andere websites naar mooie afbeeldingen van de favoriete bloemen van je moeder, zodat je daar je ontwerp op kunt gaan baseren. Laat je fantasie vooral de vrije loop!

Pasteltinten
Met de Pastel Pen – Soft White, creëer je betoverende pasteltinten en maak je in een handomdraai van helderrood een poederig roze kleur, die lichter gemaakt kan door er herhaaldelijk met de Pastel Pen overheen te gaan. Probeer het maar eens uit!

Kleuren 2.0
Het leuke is dat er in deze box ook 20 brushpennen zitten waarmee je 2 kleuren met elkaar kunt mixen tot gelijkmatig verlopende kleuren. Dat geeft echt een waanzinnig mooi effect! De stift waarmee gaat worden gekleurd, klik je onderin de colour mixer uit de box. De stift waarvan de kleur in het verloop eerst zichtbaar moet zijn, wordt bovenin de colour mixer geschoven, totdat de twee punten elkaar licht raken. Verticaal houden! Hoe langer de punten elkaar raken, des te meer kleur er in de onderste stift trekt; 1 tot 2 seconden is meestal voldoende.

edding porseleinstiften

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien