Mamma Mia! Ontvang tot € 20,- voordeel per kaart t/m 31 mei

Zoek binnen:

Hoera, het is bijna écht lente! Op deze 5 leuke manieren kun je dat vieren

Buiten lijkt het deze week wel herfst, maar het is toch echt bijna zover: lente! Dat betekent dat de winterjas binnenkort écht de kast in kan en de rokjes en open schoenen weer tevoorschijn gehaald mogen worden. Maar er zijn meer manieren om te vieren dat het voorjaar in de lucht hangt. Doe je mee?

Libelle samen met Campina

1. Ga voor groen
Tulpen, krokussen, narcissen of een tak vol bloesem: wie bloemen in huis haalt, haalt ook gelijk de lente in huis. Dit is ook een prima moment om je tuin of balkon weer een opfrisbeurt te geven. Dus op naar het tuincentrum of de markt, voor wat nieuw fris lentegroen.

2. Geniet van dansende koeien
Zet woensdag 20 maart in je agenda, want dan viert Campina traditiegetrouw de Eerste Lentedag, met de opening van het boerenseizoen. Elk jaar gaan de koeien al springend en ‘dansend’ van blijdschap naar buiten. Katja Schuurman opent dit jaar de staldeuren voor de koeien van boer Coen. Via de Facebookpagina van Campina kun je om 11 uur live meekijken en daar word je gegarandeerd vrolijk van!

3. Aan de schoonmaak
Ook al is het je hobby niet, een grote voorjaarsschoonmaak geeft heel veel voldoening. Zet de deuren en ramen open, gooi alle kussenhoezen en gordijnen in de was, haal de dweil door het huis en een zeem over de ramen. Met een leuk muziekje erbij gaat het allemaal wat sneller en achteraf ben je reuze trots op jezelf én op het resultaat.

4. Maak het lekker licht in huis
En nu die kussenhoezen toch in de was zitten: vervang ze gelijk voor een nieuw voorjaarskleurtje. Lichte accenten geven je interieur meteen een fris gevoel. Kleine accessoires als kussens, kaarsen, plaids of tafellakens zijn makkelijk per seizoen af te wisselen, waardoor je huis in een mum van tijd een nieuwe uitstraling heeft.

5. Spring op de fiets
Het ‘tussen de buien door fietsen’ wordt hopelijk snel wat minder nu de lente in zicht is. Dus laat voor de korte afstanden de auto weer wat vaker staan en spring als het even kan op de fiets. Goed voor de conditie én je humeur, zeker als de zon schijnt.

Goed boeren met Campina
Vogels, vlinders, planten en bijen zorgen ook voor het echte lentegevoel, maar is het je weleens opgevallen dat er steeds minder van zijn? Ook de kwaliteit van de bodem gaat hard achteruit. Tijd om de natuur een handje te helpen. De boeren van Campina kunnen dat als geen ander, want hun weilanden beslaan een groot deel van Nederland. Steeds meer Campina-boeren besteden extra aandacht aan koe, natuur en klimaat. Waardoor steeds meer Campina-producten worden gemaakt van de melk van deze boeren, te herkennen aan het PlanetProof-keurmerk. Door PlanetProof-melk te kopen, steun je heel gemakkelijk de duurzame initiatieven van boeren én de natuur.

Campina Planet Proof

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien