Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Hoofdredacteur Hilmar showt de nieuwe Libelle collectie op de Zomerweek

Hoofdredacteur Hilmar Mulder brengt tijdens de Libelle Zomerweek een bezoek aan de stand van Miss Etam waar de allernieuwste Libelle collectie hangt. Vol trots laat ze zien welke items je goed met elkaar kunt combineren. Voor welke combi ga jij deze zomer?

Libelle met Miss Etam

Voor het 3e jaar op rij is er Libelle x Miss Etam collectie ontworpen. Nieuwsgierig geworden? Kom naar de Libelle Zomerweek om de collectie te bekijken. Tijdens de Libelle Zomerweek (t/m  27 mei 2018) ontvang je 20% extra korting! En als Miss Etam member nóg eens 10% extra korting.

Of shop de collectie nu in de winkel of online op missetam.nl.

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien