Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Zó wonnen Jeanne & Tineke een jaar lang rijden in de Libelle Space Star

Jeanne en Tineke wonnen een jaar lang rijden in de limited edition Libelle Space Star, die samen met Mitsubishi speciaal werd ontwikkeld voor ons 85-jarig jubileum. Hoe was het om te winnen en hoe bevalt de auto?

Libelle samen met Mitsubishi

Jeanne Jessen (70, rechts) is al 46 jaar abonnee van Libelle. Ze won met de kraskaart op het jubileumnummer. “Toen ik de code online invulde en zag dat ik de auto had gewonnen, dachten mijn man en ik eerst dat er een addertje onder het gras zou zitten. We hebben rustig afgewacht tot iemand van Libelle contact met ons opnam. Zelfs onze dochters hadden we niks verteld. Dat vonden ze achteraf wel een beetje gek, hoor. Maar ik had  gewoon niet verwacht dat zo’n grote prijs hier in Limburg zou vallen.

Lekker pittig ding
“Inmiddels heb ik de auto ruim vier maanden en er al flink wat kilometers mee gemaakt. Onze eigen auto hebben we tijdelijk stopgezet, we vonden het zonde om daar ook in te gaan rijden als je zo’n mooie prijs wint. De auto rijdt heel fijn, het is een lekker pittig ding. Mijn man rijdt er ook regelmatig in en mijn dochter heeft hem pas geleend voor een kinderfeestje. De kleur vinden we erg mooi, daar krijgen we veel positieve reacties over. Ik voel me nog elke dag gelukkig met zo’n bijzondere prijs.”

Tineke Bos (44, links) komt al jaren op de Libelle Zomerweek. Ze won door mee te doen met de foto-actie van Mitsubishi. “Door een originele foto met de auto te maken, kon je ‘m voor een jaar winnen. Dat wilde ik wel! Veel vrouwen voor ons gingen met opblaaskrokodillen en zomerse hoedjes op de foto. Wij wilden het anders aanpakken en hebben de gele hesjes uit de achterbak aangedaan. Met de motorkap omhoog hebben we een foto gemaakt alsof we autopech hadden en dit zelf wel even zouden oplossen. Ik plaatse de foto op social media met een zelfbedachte slogan erbij.”

Handzame auto
“We hadden dus aardig ons best gedaan, maar toch had ik echt niet verwacht om te winnen. Er lopen duizenden vrouwen op de Libelle Zomerweek, dus ik was echt verrast. Het kwam ontzettend goed uit, want ik wilde mijn eigen auto, een grote bak die veel te veel benzine slurpt, net wegdoen. De Libelle Space Star is veel handzamer, daar houd ik van. De achteruitrijcamera is superhandig en de kledinghanger achterin maakt het een heerlijke ‘vrouwenauto’.”

Handige extra’s
Er zijn nog een paar exemplaren van de Libelle Space Star verkrijgbaar bij de Mitsubishi dealer. De auto heeft allerlei mooie en handige extra’s, ter waarde van ruim € 1.000,-. Namelijk:

  • achteruitrijcamera
  • kledinghanger achter de hoofdsteun
  • 4-delige luxe mattenset Elegance met Libelle-logo
  • stijlvolle stootlijsten met Libelle-logo
  • middenarmsteun met bekerhouder
  • led-interieurverlichting
  • instaplijsten bij de voor- en achterportieren
  • middensconsole en luchtroosters uitgevoerd in stijlvol piano-black

Kijk hier voor meer informatie of om een proefrit te maken.

Libelle Space Star
Mitsubishi Mitsubishi

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien