We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Libelle's Marleen ging een week lang op een e-bike naar de redactie: dít vond zij ervan

Redactiemanager Marleen Koolmees denkt er al een tijdje over een een e-bike aan te schaffen voor woon-werkverkeer; een afstand van ongeveer 20 kilometer. Voor Fietsenwinkel.nl testte zij een week lang een e-bike. 

Libelle samen met Fietsenwinkel.nl

Wie rondkijkt op straat kan er niet omheen: steeds meer mensen kiezen voor een e-bike. Geen wonder, want ook voor de langere afstanden kan de auto voortaan blijven staan. Je blijft lekker in beweging en het is ook nog eens goed voor het milieu.

Marleen: “Ik ben al een paar keer op mijn gewone fiets naar de redactie gefietst, maar dat vond ik toch best wel een ding. Ik kwam bezweet aan en moest mij dus weer omkleden en vind dat gewoon echt niet handig. Ik heb een week lang een elektrische fiets mogen proberen en dat is mij meer dan goed bevallen. De trapondersteuning van een e-bike is zó fijn, ik ben echt fan!”

Ervaar het zelf
Fietsenwinkel.nl heeft het grootste assortiment voor de beste prijs. Van e-bike tot racefiets, van stadsfiets tot mountainbike: wat je ook zoekt. Kom een keer testrijden in één van de 38 testcenters en ervaar het zelf!

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien