Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Maak kans op een van de 78 prijzen uit het totale prijzenpakket t.w.v. ruim € 10.000,-

Wij vieren de lente met heel veel prijzen. Straks race je zomaar weg op een gloednieuwe e-bike of eet je allerlei lekkernijen uit een Master Fryer. Winnen? Ga dan naar voorjaarsprijzen.nl en doe mee!

Libelle samen met Staatsloterij en Lotto

De trekking vindt plaats in de week van 30 april t/m 4 mei 2018. Winnaars ontvangen uiterlijk in de week na de trekking persoonlijk bericht.

Dit zijn de prijzen:

Hoofdprijs: Hollandia MiMo e-bike t.w.v. € 1.699,-
Win deze prachtige Hollandia MiMo e-bike. Voorzien van een 250 Watt middenmotor, zeven versnellingen en 480 Wh accu gaan we dat heuveltje makkelijk op.

7x set van Naturest-hoofdkussens t.w.v. € 158,-
Op het 100% natuurlijke ‘Naturest’ hoofdkussen van Royal Health Foam is het heerlijk wegdromen, want het kussen kan naar eigen wens worden aangepast. Ook fijn: het kussen is wasbaar (60 °C).

7x Brabantia Bo Touch Bin – Daisy Yellow t.w.v. € 149,-
Afval scheiden was nog nooit zo makkelijk. Deze Bo Touch Bin bevat twee losse binnenemmers van 11 en 23 liter.

10x KAYA sieradenbon t.w.v. € 100,-
Bij KAYA zijn de mooiste persoonlijke en unieke sieraden te vinden in sterling zilver of verguld goud. Met gegraveerde kindernamen, geboortedata en Swarovski geboortekristallen.

5x MontAna Master Fryer t.w.v. € 189,-
Met de Master Fryer van MontAna , MF-299XL worden niet alleen frites een stuk gezonder gebakken (50-70% minder vet), maar ook allerlei hartige én zoete lekkernijen. Inclusief accessoires.

4x Henry Next mét stofzuigerzakken t.w.v. € 250,-
Win de Henry Next van Numatic. Een energiezuinige stofzuiger, gemaakt van onverwoestbaar kunststof, met maar liefst zes jaar motorgarantie.

11x ring ‘Pater Noster’ t.w.v. € 99,-
Prachtige zilveren ring van het Italiaanse merk Amen, versierd met de tekst ‘Pater Noster’.

14x Bezzerwizzer en Dixit t.w.v. € 69,98
Spelen maar! Bezzerwizzer is een tactisch triviaspel waarbij deelnemers vragen mogen stelen en categorieën kunnen ruilen. Het fantastische bordspel Dixit is één van de beste en meest bekroonde gezelschapsspellen van de afgelopen jaren.

 

4x Somfy One t.w.v. € 249,-
Met dit alles-in-één alarm systeem met Full HD camera, sirene, bewegingsmelder én privacybescherming is de woning, via een app, op afstand in de gaten te houden.

15x Staatslot XL t.w.v. € 17,50
Wat gaat u doen met een miljoen? Met een Staatslot XL hebt u elke tiende van de maand extra kans op prijzen van € 100,- t/m € 1.000.000,-!

Maak kans!
Een van deze mooie prijzen winnen? Ga dan vóór 20 april 2018 naar voorjaarsprijzen.nl en vul uw gegevens in. De actievoorwaarden staan op voorjaarsprijzen.nl.

 

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien