Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dít gaat Miljuschka Witzenhausen doen voor een gezondere levensstijl

Miljuschka Witzenhausen is vanaf 2020 het nieuwe gezicht van WW (voorheen Weight Watchers). Als boegbeeld trapt ze het jaar 2020 af met een januari uitdaging, genaamd ‘Mijn Gezonde Start’ om Nederlanders te inspireren tot een gezondere levensstijl. Miljuschka neemt zelf ook deel aan de uitdaging en deelt haar ervaringen, recepten en tips.

Libelle samen met WW

Bij Miljuschka draait alles om eten. Koken is een uitlaatklep, een manier om affectie te tonen aan haar kinderen en om rustig te worden. Maar bovenal is koken haar werk. Deze cheesecakekoningin weet alles over eten en deelt graag haar tips en recepten met jou.

Ga ook de uitdaging aan
Ontdek het verhaal van Miljuschka hoe zij 6 kilo is afvallen ontdek haar tips en favoriete recepten. Vanaf 1 januari kan iedereen (members en niet-members) meedoen aan de uitdaging, om samen met WW & Miljuschka te werken aan een gezondere levensstijl. Dagelijks staan er uitdagingen klaar op Instagram (#mijngezondestart #mijnWW) en op Connect (Connect is enkel beschikbaar voor WW members). Elke uitdaging is gelinkt aan een campagne pagina op de website waar onze diëtisten en beweegexperts extra informatie en tips & tricks delen over voeding, mindset en beweging.

Cheesecake-havermout met frambozen
Totale tijd 10 min – Voorbereidingstijd 10 min – Porties 1

Ingrediënten
125 g frambozen
1/2 citroen
100 ml biologische melk, mager
1 el zuivelspread naturel, light
1 koffielepel witte suiker
40 g havervlokken

Was de frambozen en dep droog. Rasp een ½ koffielepel citroenschil en pers de citroen uit. Meng de havervlokken met melk, zuivelspread, 1 koffielepel citroensap, citroenschil en suiker. Schep de frambozen erdoor en serveer.

 

Speel hier de woordzoeker van maandag 17 februari

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien