Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

5 modetips van ontwerper Janice om er deze feestdagen op je mooist uit te zien

Kerstdiner, nieuwjaarsborrel… In december willen we er extra mooi uitzien. Om de feestmaand goed te beginnen organiseerden Libelle en C&A een exclusief Shine & Dine event. 

Libelle samen met C&A

Hier kregen 15 stellen modetips voor de feestdagen van ontwerper Janice én mochten ze hun favoriete outfit shoppen.

Met korting
Of je nu op zoek bent naar een mooie jumpsuit, feestelijke jurk of nieuw pak voor hem: bij C&A vind je de leukste feestmode. En met de coverpas van Libelle 52 (donderdag 5 december t/m woensdag 18 december in de winkel) krijg je ook nog eens € 10,- korting op de hele collectie bij besteding vanaf € 40,-.

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien