Mamma Mia! Ontvang tot € 20,- voordeel per kaart t/m 31 mei

Zoek binnen:

Dít is waarom je beter natuurlijke huidverzorging kunt gebruiken

We zijn ons vandaag de dag steeds meer bewust van wat we eten en drinken. Is het wel gezond en wat doet het voor je lichaam? De trend van bewuster en gezonder leven zien we ook terug op het gebied van huidverzorging. Maar waarom zou je kiezen voor natuurlijke huidverzorging? 

Libelle samen met Rituals

Je huid is het grootste orgaan in je lichaam, maar helaas krijgt het niet altijd de liefde en aandacht die het verdient. Je huid regelt onder andere je lichaamstemperatuur en vormt een belangrijke bescherming van je organen. Ook verraadt je huid vaak hoe je je voelt, want wanneer je je slecht voelt zie je dit direct terug in een fletse kleur en een doffe uitstraling.

Natuurlijke verzorging
Het is belangrijk om je huid te verzorgen met natuurlijke ingrediënten in plaats van kunstmatige stoffen, omdat deze vaak gelinkt worden aan huidirritaties, allergische reacties en soms zelfs aan heftige gezondheidsproblemen. Daarnaast zijn natuurlijke ingrediënten ook beter voor het milieu.

Jouw verzorgingsroutine
Als je een verzorgingsroutine zoekt voor bij je huid vergeet dan niet dat sommige van de uitspraken op de verpakking een beetje te veel beloven. Het is natuurlijk erg belangrijk dat een product niet op dieren is getest, dit is nergens voor nodig en huidverzorging is nou eenmaal exclusief bedoeld voor mensen. Het is slim om een product te zoeken dat hypoallergeen is, zeker als je weet dat je een gevoelige huid hebt. Sommige merken accentueren het percentage natuurlijke ingrediënten gebruikt in het product. Hier kun je ook op letten.

The Ritual of Namasté
The Ritual of Namasté is een nieuwe collectie geavanceerde huidverzorgingsproducten waarin natuurlijke of uit natuurlijke bronnen verkregen ingrediënten zijn gebruikt. De producten zijn gemaakt met respect voor de natuur en voor je huid. Rituals helpt je zo om even een stap terug te doen en alledaagse routines te veranderen in betekenisvolle momenten. De producten zijn beschikbaar voor verschillende huidtypen, of je nu op zoek bent naar een natuurlijke glow, een gevoelige huid hebt, fijne lijntjes wilt verminderen, diep wilt reinigen of hydrateren. Klik hier om uit te vinden welke lijn het beste bij jouw huid past.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien