Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Word jij voor het eerst oma? Geef je op voor een interview & fotoshoot in Libelle!

Voor het eerst oma worden is ontzettend bijzonder. Daarom zijn wij op zoek naar vrouwen met een zwangere dochter, en die daar samen over willen vertellen in Libelle. 

Libelle samen met Ouders van Nu

Lijkt dit je wat? Geef je dan snel op samen met je zwangere dochter!

Samen in Libelle
Voor een samenwerking met Ouders van Nu zijn wij op zoek naar vrouwen die binnenkort voor het eerst oma worden en het leuk vinden om hier samen met hun zwangere dochter over te vertellen in Libelle. Jullie gaan samen op de foto en worden geïnterviewd over deze bijzondere tijd. Hoe was het om te horen dat je voor het eerst oma wordt? En wat verwacht je van het ‘omaschap’?

Fotoshoot
De fotoshoot vindt plaats in de regio Amsterdam. Naast een prachtige foto van jullie samen, ontvangen jullie ook een fijne goodiebag. Reiskosten worden vergoed.

Kans maken?
Beantwoord de vragen in onderstaand formulier, upload een foto van jezelf en je dochter en vul je contactgegevens in. De geselecteerden ontvanger per mail bericht.

  • Waarom vind je het bijzonder om voor het eerst oma te worden en wil je hierover vertellen in Libelle?
  • Hoe oud is je dochter en wanneer is ze uitgerekend?
  • Upload een foto waar jullie samen opstaan. Heb je geen foto met z’n tweeën? Dan kun je hier een foto van jezelf uploaden en bij de volgende vraag een foto van je dochter.
  • Upload hier eventueel nog een foto van je dochter.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien