Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Onder déze heftige omstandigheden leven vluchtelingen & migranten op Lesbos

Dokter Rutger – huisarts en vlogger voor Libelle TV – gaat met Artsen zonder Grenzen naar een vluchtelingenkamp op Lesbos. Om te zien onder welke omstandigheden mensen daar leven, maar ook wat Artsen zonder Grenzen voor hen doet.

Libelle samen met Artsen zonder Grenzen

Hij loopt mee met kinderarts Ida en spreekt met haar over het bijzondere werk dat ze doet.

Bijzonder werk
Het verschil maken voor mensen in nood, dat is wat AzG wil bereiken. Ze verlenen medische hulp aan mensen die dit hard nodig hebben, maar niet krijgen: in oorlogs- en conflictsituaties en op plekken waar mensenlevens worden bedreigd, en altijd los van ras, geloof of politieke voorkeur.

Op de hoogte blijven van het bijzondere werk van Artsen zonder Grenzen? Volg ze op Facebook op bezoek de website voor meer informatie of om een donatie te doen.

Artsen zonder Grenzen

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien